Férfi hiszti, vagy csak indulat? (beszélgetés)
Demagógia.Akárcsak a nőkre általánosítani.
Egyébiránt a fiúnak hisztis: férfiként állat.
A lány hisztisként nőként is hisztis.
Te lehet hisztis vagy,én ezt visszautasítom,mint nő.És a barátom sem hisztis.És nem is állat.Értelmes,higgadt férfi.Nagyon bejön.<3
A fórumtémához visszaterelve a dolgokat:szerintem a férj viselkedése elég elállatiasult.Ami csak a filmekben klassz.Az életben kerülnivaló.Nem tudom,meddig tart ki a házasságuk így.Nehéz lehet.Kész terror.
jah, női hisztiről.....
hát van itt is egykettő aki nagyon tud. de annyíra nagyon hogy az már elviselhetetlen sőt néha szánalmas^_^
:DD
és ez a nőknél is igaz!?
Igen, elírtam :))
Nem, nem olyan nő az anyósom. A férjem meg már kérdeztem, de homokba dugja a fejét...
Egyébként apósom a gyerekekkel is ilyen és anyósom akkor is homokba dugja a fejét...
Nem könnyű család.
:) hunyászkodott?:)
Igen,ezt nagyon nehéz lehet nézni.
Viszont a férjedtől megkérdezheted,h nem érzi-e,h meg kéne védeni az anyukáját?
Lehet esetleg,hogy az anyukának valami titkolt sara van a férje felé,azért nem védi meg magát?Mert esetleg úgy érzi,jogosan büntetik?
Hirtelen természete van de felismeri ha hibázik szóval nincs semmi gond.
Én nem találkoztam még ilyennel de biztosan nem egyedi a problémád.
Figyelj ezt használd mint egy tükröt amit elé tarthatsz .Mond ezt el neki és kérd meg hogy gondolkozzon el ezen . Talán segít.
Nem akartam ártani ezzel meg hogy más szemmel nézz rá. Csak tudjátok hogy nem ti vagytok az oka viselkedésének. Remélem helyre jöttök .
Hát az én apósom az mindenkivel és akárhol kajabál, de ami nekem totál ellenszenvessé teszi, az az, ahogy a feleségével bánik, hogy mások előtt szégyeníti meg, alázza le, ordítja le a fejét.
Azért mi nem tartunk itt, meg az sem mondható el rólunk, hogy veszekedős család lennénk, de amikor a férjem kiereszti a hangját, tuti elszállnak a verebek kint a fáról.
Egyébként a férjemnek nincs saját főnöke most, mert ő a főnök a munkahelyén.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
- Férfi hisztizés & dacoskodás már kétségbe ejt :(
- Nem eszik a kétéves - csak a hiszti + a játék! Mit tehetek?
- Hiszti vagy indulatkezelési probléma? Szerintetek hol a határ a kettő között?
- Hogyan lehetnék kedves egy olyan férfivel, aki mindenért a másikat hibáztatja, mindenen veszekszik, hisztizik?
- Miért van az, hogy néhány férfi azt hiszi, hogy a nők hisztisek, felszínesek?