Felügyeleti jog alatti utazás belföldön (beszélgetés)
8. csipcsip18
2013. júl. 16. 11:11
Kellemes tapasztalatot szeretnék veletek megosztani, balatoni szállásokkal kapcsolatban. Évek óta oda járunk a családdal nyaralni különböző területeire. [link] Itt szoktam keresni a szállásaimat. Remélem tudtam segíteni!
7. 54840f0fce
2012. ápr. 26. 08:11
Gondolom ez az a helyzet, ahol-sajnálatos módon-a szülők nem beszélnek egymással...
6. Papp Szilvia
2012. ápr. 26. 08:10
nincs benne semmi:(
köszönöm a válaszokat!
5. nikletty
2012. ápr. 26. 07:55
szia
kérdés mi van a határozatban
a pároméban konkrétan írva volt, hogy az ex lakásán 8-tól 16-ig... - persze ez is azért lett így mert akkor még az ex igen házsártos volt, meg picik a gyerekek, azóta már közel sem ilyen a helyzet
ha ez így nincs írva, akkor a két szülőn múlik hogy beszélik meg a napot
4. 54840f0fce
2012. ápr. 26. 07:46
Bizony megteheti!
3. Papp Szilvia
2012. ápr. 26. 07:42
7 és 9évesek amúgy
2. Papp Szilvia
2012. ápr. 26. 07:41
kérdésem az lenne hogy:
a bíróság tesómnak ítélte a gyerekeket, apa 2 hetente láthatja elvileg,de nem él a jogűvla, ez most mindegy...
most megjelent mivel az ő hétvégéje jön és jelezte hogy pécsre viszi a lányokat a hétvégén...
megteheti?
neten kerestem de mindig csak a külföldi dolgokat találom,azt hogy belföldön azt nem...
elvileg nem csak a lakcímére viheti el őket?
köszönöm ha segít valaki
1. Papp Szilvia
2012. ápr. 26. 07:40
Felügyeleti jog alatti utazás belföldön
További ajánlott fórumok:
- Kizárólagos szülői felügyeleti jogot gyakorló anya vagyok
- Közös felügyelet
- Ti hova mennétek belföldön nyaralni, kirándulni pár napra? Ha tudtok konkrét szép helyeket ajánlani...?
- Milyen okok vezetnek oda, hogy az apuka kapja a pici gyerekek felügyeleti jogát?
- Ti hogy oldottátok meg mikor született a kistestvér a nagyobbik gyermek felügyeletét?
- Tudtok valamit a 26 év alatti fiatalok hétvégi, vasúti utazási kedvezményéről?