Fájna a tudat, ha elveszítenél valamit, ami nem is volt a Tied soha, viszont nagyon vágytál rá? (beszélgetés)
Te melyik kategóriába tartozónak érzed magad?
Amúgy igen, fájt már olyan dolgoknak vagy embereknek az elvesztése amik/akik sosem voltak az enyémek.
Egy kapcsolatban persze hogy szerepel az egó. Végül is nem azért vagyok együtt a másikkal, hogy őneki jó legyen.
Aztán jön, Szabó Lőrinc kifejezésével, a "két önzés titkos párbaja", meg jó esetben az összecsiszolódás.
Ebben a megfogalmazásban totál az jön le, hogy összejártatok. Bumm. Mindig azok a fránya körülmények tehetnek mindenről, amiken változtatni persze soha nem lehet...
Tehát vagy párkapcsolatod van vagy a másik félnek esetleg? vagy egyszerűen nem működik/működött más köztetek csak a kémia? Vagy hitegettétek egymást?
Kifejtenéd bővebben, hogy milyen a több mint barátság, kevesebb mint szerelem kapcsolat?
Számomra ez azt takarja, hogy (ki)használod a másikat lelkileg-érzelmileg,fizikailag...
A cím és a leírás alapján így is fáj.
Saját tapasztalatom is az, hogy ésszel dönteni a szívünk ellenére, bizony fáj.
Idővel csendes nosztalgia lesz belőle, de akkor is fáj.
Ez van.
Nem jut eszembe melyik sportágban (azt hiszem baseball) játsszák a "fast death".
Pedig milyen jó és eddig nem említett téma!:D
Fájt..
Idővel elmúlik😔
További ajánlott fórumok:
- A páromat nagyon szeretem, viszont a fiát nagyon nem, Ti mit tennétek?
- Mi az, ami Magyarországon nem (vagy csak nagyon drágán) kapható, külföldön viszont reális áron beszerezhető?
- Nagyon félek, hogy egyszer elveszítem a szüleimet.
- Nem Budapest van a lakcímemen, viszont nagyon fáj a fogam, akkor is kell fizetnem, ha nem vagyok bejelentve?
- Apukámnak az ínyén kb másfél hete hólyagszerű képződmény jött ki. Viszont nem gennyes, piros és nem nagyon fáj. Szerintetek mi lehet?
- Megjött a szövettan, nagyon félek, hogy Őt is elveszítem. 😭