Facebook Te is használod? Mire? (beszélgetés)
Családdal, rokonokkal tartani a kapcsolatot, gyerekeim tudnak üzenni ingyen , vagy ha valamit el akarunk küldeni ,megmutatni egymásnak.ezen kívül belépek olyan csoportokba ami az én érdeklődési köröm, és ott tudunk cserélni tapaszatlatokat.
Híroldalakat jelölök be és azok jelennek meg elsőnek ha belépek.Itt mások hozzászólásait , véleményét is elolvashatom, mert kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Közédekű információkat lehet terjeszetni, és hozzájutni, mert ugye nem minden oldalt olvas az ember, vagy épp nincs internet közelben.
Ha szükségem van valamire adnék-vennék,esetleg egy információra, akkor itt megkaphatom, de szivesen segítek másoknak ha tudok én is.
Közelben levő eseményekről, rendezvényekről is innen lehet tájékozódni, tehát minden egy helyen.
De ha le akarok csekkolni valakit akkor nem kell a gyerekem facebookjában turkálni. :)
Van használom. Osztálytársak, kollégák egyéb ismerősnek tudjak írni.
Képeket módjával töltök fel.
Akkor: beszélgetésre a barátimmal.
Akkor meg görgetek hírfolyamon néha, napi 3-4-szer egy perc. Ezt is csak telefonon, annyira izgat. Régen gépről is néztem, a kis percről percre sávot is.
Nem lájkolok, nem kommentelek, nem posztolok, nem cserélek képet, főleg nem havonta, nem jelentkezek be sehova.
További ajánlott fórumok:
- Mire jó a facebook?
- OKOS TV - Szereted, nem szereted? Mire használod?
- Te ismered a szappant, használod, milyet, vagy mással mosakodsz?
- Hajsütővas vagy hajcsavarók? Te melyiket használod szivesebben/ ill. szerinted melyik a jobb?
- Használod valamire, vagy valamiben a lenmagot?(...és, ha igen mire?)
- Tefál edények - Te melyiket használod és mire? Elégedett vagy vele?