Étkezési utalványok, Erzsébet-utalvány és Széchenyi Pihenő Kártya (beszélgetés)
Sziasztok!
Évek óta működik az Erzsébet-programon belül a nyugdíjasok részére a kedvezményes fürdőjegy pályázat. Azt az információt kaptam, hogy idén (2017) nem hirdetnek ilyen pályázatot. Mit tudtok erről? Igaz lehet a hír? Vagy csak azért terjesztik, hogy kisebb legyen a túljelentkezés?
A válaszokat előre is köszönöm
Fiqus
Július 15-ig kellett megkapni az első 35000-et.
A 2-szer 35000-ezer ft.kereset kiegészítés erzsebetutalvanyt közalkalmazottaknak jul.25 és dec.15.kapnank még de nyíregyházán még semmit nem kaptunk!
A NOKS közalkalmazottak utalványára gondolsz?
Valaki kapott már 35-ezres kiegészítő erzsebetutalvanyt júliusban?
Segítenétek? Nem volt még SZÉP kártyám, annyi lenne a kérdésem, hogy ha pl következő munkáltató pénzt adna a SZÉP kártyámra, ezt a kártyát nekem kellene igényelnem valahol? Teljesen hülye vagyok témában, felvilágosítanátok? Ne ott égjek le. Inkább itt :D
Idén már 8000 az adható Erzsébet uti???
Sziasztok! Hallott valaki arról, hogy lehetőség van a nyugdíjasoknak arra, hogy 10.000 ft befizetésével igénylehetnek 40.000 forintnyi Erzsébet-utalványt? Anyukám ismerőse így kapott, és mondták neki, h a neten keresse meg a pályázó lapot, de sehol sem találjuk! Pedig a gúúgli a barátunk! :/
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki dolgozott e Erzsébet utalvány elfogadóhely szerzésével,és ha igen, akkor milyen jutalékért?
És a rendszeres gyermekvédelmist meg elfogadják? (Mert láttam kiírva hogy azt tanszerre, ruhára elfogadják)
Ez nem igazság!
Sziasztok!
Van különbség rendszeres gyermekvédelmis Erzsébet utalvány és cafeteriaként kapott Erzsébet utalvány között?
Nekem utóbbi van, azt is elfogadják a Tescoban F&F gyerekruházatra?
A vendéglátás zsebben levő összeget a Corvin Plaza CBA-jában el lehet költeni, de csak élelmiszerre.
Sziasztok!Esetleg Pesten élelmiszerbolt,ahol elfogadnak SZÉP kártyát?
sziasztok!
tudtok könyvesboltot Pesten, ahol lehet SZÉP kártyával fizetni?
itt nálunk abszolút nem foglalkoztak vele,hogy mit vett a család. Lehet azért,mert sokat vásároltak,és tuti volt annyi kaja is benne,amennyi az utalvány volt?
Nálunk kizárólag élelmiszert lehet vásárolni a tescoban Erzsébet utalványra.
Igen,és bármire! (Nem cigi és alkohol) Pénteken előttem azzal fizettek,és volt benne kaja,játék,tisztítószer,nem válogattál át,simán elfogadták!
A tesco elfogadja az erzsébet utalványt?
Esetleg van valakinek friss információja ezzel kapcsolatban?
Kméten a gyerekvédelmis erzsébet-utalványt elfogadja a cba,kivéve vegyiárura!!!
Sziasztok!Valaki meg tudná mondani,hogy Kméten a Szil-coop elfogadja-e a SZÉP kártyát?
További ajánlott fórumok: