Esti tagozatos suliba járok. Jelentkezhetek diák munkára? (tudásbázis kérdés)
Nem hülyeség amit kérdeztél. Szerintem nézd meg az auchan honlapját, vagy menj be egy auchanba és kérdezz rá a vevőszolgálatnál hogy hol lehet kapni jelentkezési lapot.
Általában van ilyen szezonos jelentkezés is, szerintem most is lesz a karácsony miatt.
Rendben nagyon szépen köszi.
Auchanba szeretnék menni,van is a közelünkben egy de az sem biztos,hogy oda raknának. :)
Menjek be személyesen?Vagy hirdetik magukat ilyen szezonok-kor? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem de nem tudom,hogy megy ez:D
Profession.hu meg expressz oldalon is megnéztem és semmi,rész munka idős állás.
Árufeltőltés érdekelne vagy pénztári munka de nem találok semmit:) én lennék ilyen béna vagy tényleg nincs?:D
Szia!
Nem akarok beleszólni nagyon, de azt akarom kérdezni hogy miért nem keresel rész munkaidős állást? Én a főiskolát is meg az egyetemet is úgy csináltam meg hogy nappalin tanultam és mellette részmunkaidőben pénztárosként dolgoztam. Nem diák munka volt.
Ehhez nem értek sajnos:)
Én is beiratkozáskor szembesültem azzal,hogy nekem már nem jár családi pótlék pedig csak 22vok xD
Erre mondta a titkárnő,hogy elméletileg 23éves korig járna de a b*** Órbán 20évesre csökkentette.....
Kérdezhetek?Mi van akkor ha valaki csak a szoc.segélyén él?(papíron)
Ne menjen iskolába mi? :)))
Arra nincs valami megoldás?
Jah:) de én is csak meló miatt kértek de akkor ezek szerint felesleges volt:)
Mindegy nézek valami melót:P
áhháá,köszönöm!
A családi pótlékos részét vágtam(igaz nem érint),csak 28 ember rajtam kívül ezt kérdezte órán :))))
iskolalátogatásival igazoja az ember,hogy tanulói jog visznyoban van.
Diákszövetkezetek például csak ez alapján fogalkoztaják az embert.
Emellett családi pótlék igényléséhez is kell, stb.
Nekem 17e+1500 a regisztrációs díj+550 a diákigazolvány :) no de utóbbiakat csak egyszer kell kifizetni!A többit majd megoldom :)
Figyu,ez az iskolalátogatási mire való?
Félévente 20ezret.
Max kérek egy iskola látogatásit azt el megyek a mekibe melózni:D vagy szerinted ott is figyelembe veszik,hogy esti?:-O
max "rendes" ami nem diák!
Mennyit kell fizetned?
Gratula!Az jóó!:-)
Nekem is van már 2 szakmám,egy nyelvvizsgám+egy alapfokú sz.gépkezelőim(2 van,mert a 2.nál nem fogadták el,az első papíromat :)
Szerintem is jó lenne!Csak az a baj,nem foglalkoznak az esti tagozatosokkal a meló-diákosok!Pedig milyen jó lóvé az :)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Chippendale fiú szeretnék lenni. Szerintetek hol tudnék ilyen munkára jelentkezni?
- Rendezvényszervezést szeretnék tanulni, érettségi után milyen lehetőségeim vannak. Milyen fősuliba lehet jelentkeznem.
- Ebben az esetben lehet egyszerre több középsuliba is jelentkezni?
- Adminisztrátori munkára jelentkezhet férfi is?