Esküvőre megyünk, ahova IKEA utalványt viszünk, hogy csomagoljuk? (tudásbázis)
Kisméretű, ám nagyobb értékű ajándékot szépen becsomagolt, hatalmas kartondobozba tettem, amibe nehezéknek köveket csomagoltam kalappapírba; és azokból készült gombócokkal tömtem tele a dobozt. S valahol a sok kacat közt ott volt a becsomagolt ajándék.
Még izgalmasabb több, egymásba beleférő kartondobozt szerezni, mindet szépen becsomagolni, hogy ne lehessen tudni, hány van még. S végül a negyedik, ötödik, legkisebb dobozban ott a becsomagolt ajándék. Ilyenkor is kalappapír gombócokkal akadályoztam meg a dobozok lötyögését.
(A kalappapír helyettesíthető újságpapírral, de az nem olyan elegáns. A táskákat is kalappapírral szokták kitömni, hogy legyen tartásuk.)
Hát...nekem most lett egy ötletem. Lehet most a SPAR-ban a vásárlás mellé kapni sztáros kártyacsomagot. Abból lehetne összegyűjteni néhányat, és névjegykártyatartóba beletenni, és közé az IKEA-sat.
Nos?
További ajánlott fórumok:
- Ha elmegyek világgá, mit csomagoljak az útra?
- Segítsetek! A párom két műszakban jár dolgozni. Mit csomagolja neki reggelire ill. vacsorára? Már semmi ötletem...
- Mi a véleményetek erről? Eladják a gyermekvédelmi Erzsébet utalványt?
- 2 nap múlva esküvőre megyünk, mit vegyek fel?
- Esküvőre megyünk, a pár semmit nem kér senkitől ajándékba. Mivel lephetnénk meg őket, ami afféle "hoztam is ajándékot, meg nem is"?
- Esküvőre megyünk, a fiatal pár könyvutalványt szeretne.A könyvekbe, amit majd megvásárolnak szeretnék, ha "dedikálnánk"