Esküvőre (bevonulás, gratulációra, képvetítésre, stb...) milyen rockzenét ajánlanátok? (beszélgetés)
Most találtam, egész kis aranyos, Bear's Wedding day, folk metal:
Bocsi, de az elsõ gondolatom az Üllõi Úti Fàk Esküvõ c. dala.
Sok boldogsàgot és gratulàlok!
Bocs, a kerdes rockzenere vonatkozik es Christina Aguilera nem egeszen rockenekesno de neki van egy bevonulos szama, The Right Man. Sztem tok jo, marmint aki tud angolul es erti a szoveget, erti mirol beszelek, en az eskuvoi cd alafestozenejekent valasztottam.
Kimondottan a bevonulashoz valo.
Ha nem szereted, ne is hallgasd meg a szamot, ha szereted a zenejet, nem fogsz csalodni:)
ez is lakodalomos:
Aaaah, ne folyasd, mert megkérem a kezed :D
Az eredeti kérdéshez visszatérve, ha a rock hozott össze benneteket, akkor én inkább a személyes élményre fókuszálnék, mint a tematikára. Inkább csak kizárnék olyasmit, ami nagyon nem odavaló.
ha már.. akkor ez sem elvetendő:
Arra nem lehet szépen vonulni de a NIN is Perfect drug is beleférne másként. Esetleg a Closer "I want to f you like an animal" refrénje is romantikus :D
Bár ezek a klasszikus rock fogalmának kirúgják az oldalát, úh. tán ezért mégsem ajánlom.
További ajánlott fórumok:
- Esküvői emlékkönyvbe idézet vagy gratulációs szöveg ötleteket szeretnék kérni!
- Baba születésére gratuláció sms-ben
- Tudnátok ajánlani nekem esküvőre (csak polgári) zenéket bevonuláshoz, aláíráshoz, csókhoz, koccintáshoz?
- Esküvői zenéket keresek! Bevonulásra, videókliphez, szülőköszöntőhöz! Ki mit tanácsol?
- Eljegyzési gratuláció
- Esküvői gratuláció