Epeműtét után mennyi pénzt adjak a dokinak? (tudásbázis)
Szia.Akkor most ez polip ugye?És panaszokat okoz?Úgy int a kő?
Én túl vagyok a varratszedésen,végül is nem adtam neki pénzt,hisz itt a mikulás a karácsony és két kislányom van.Talán ha nem most műtöttek volna,akkor adtam volna neki.
Mindegy így alakult.
Majd még megyek a szövettan eredményért.
majd írjál visszanézek holnap vagy holnapután.
Szerdán 11 re mentem be,csütörtökön műtöttek,és szombat reggel lehetett eljönni.
Mondjuk én azt hittem, hamarabb lezavarják. :S
Olyat olvastam, hogy másnap már engedik haza az embereket. Bár szerintem a kő komolyabb, mint a polip. Na már nagyon kíváncsi vagyok, mit mondanak holnap!
Szerintem nem fogok, ha mégis műtétre kerül a sor.. De ez majd függ a szituációktól is, pl. hogy bent kell e maradjak 1-2 napig, meg úgyis hallani a többiektől hogy szokott ez menni. Januártól meg nem fizetik nekem a TB-t szóval örülök, ha azt ki tudom fizetni... :)
Tavaly mandula műtét után akartam adni a dokinak egy tizest, de nem fogadta el...
Jobbulást amúgy, legalább már túl vagy rajta. :)
szegény....jobbulást...
szóval ez nehéz ügy,te adsz pénzt a dokidnak?
Akkor újra: miért fizeted a tb-t?
Ja és kapsz számlát? Ha kapsz, akkor fizess.
IGAZAD VAN....a szülés az más volt fogadott doki stb...ott adtam pénzt.
Van két gyermekem,olyan mintha tőlük venném el a pénzt....
Kapj már a fejedhez!!!
Minden hónapban fizeted a tb-t, amit azért fizetsz, hogy a közkórházban ellássanak ingyen.
AZ orvos NEM ingyen dolgozik, hanem a munkaidejében, a munkabéréért, mégpedig olyan eszközöket használva, amit a te tb-dből szereztek be.
A kenyeret is kétszer fizeted ki a teszkóban, mert kedves a pénztáros vagy mi?!?
Amikor műtöttek,anyukám volt bent velem,és akart pénzt adni a dokinak és képzeljétek nem fogadta el,azt mondta hogy ha nem lessz baj megúszom szövődmény nélkül akkor visszatérhetünk rá...
de holnap mi van ha bemegyek hozzá és nem adok semmit???????ciki nem??????
Amennyiben nem magánkórházban műtenek, akkor semennyit,ugyanis ezért fizeted a TB-t.
Magánkórházban annyit, amennyi a számlán szerepel.
További ajánlott fórumok:
- Mennyí pénzt adjak az orvosnak egy kis mütétért?
- Mennyi hálapénzt adjak egy ilyen műtét esetén?
- Mennyi pénzt adjak az orvosnak?
- Mennyi hálapénzt adja a dokinak a kisbabánk műtétje után?
- Mennyi hálapénzt illik adni a dokinak?
- Mennyi pénzt adjak magándokinak konizációs (kúp alakú kimetszés a méhszájből) műtét után?