Elvárások, megfelelés, tökéletesség (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elvárások, megfelelés, tökéletesség
hat ez kurva jo:)
tetszik ez a felsogas
Igazán tetszik a cikked. Nálam nagyon beletrafáltál.
Nekem a magam részéről borzasztóan nehéz úgy élnem, hogy ne legyenek magas elvárásaim magammal és másokkal szemben. Az meg, hogy ne legyenek elvárásaim....lehetetlennek érzem. Persze emiatt tele vagyok feszültséggel a napnak szinte minden pillanatában. Állítom még az álmaimban is, mert szinte minden másnap munkával álmodom. A köztes időben pedig katasztrófákkal. Tény, hogy lelkileg kissé terhelt szoktam lenni:)
De azzal egyet értek, hogy az igaz szeretetnek nincsenek elvárásai. De ezek alapján nekem nagyon ritkán jön össze az igaz szeretet!
Elégedettség….talán ez a legfontosabb. Elérni, hogy elégedettek legyünk magunkkal, a saját teljesítményünkkel, a saját külsőnkkel.
Nagyon jó és igaz!
De nem csak NEM-et kell megtanulni hanem bátran ki lehet mondani azt is,hogy NEM TUDOM.
Nagyon hatásos!
Rájönnek arra,hogy nem varrhatják a nyakadba a villanyszerelést is:))
Már a cím megragadott. Pár éve jöttem magam is rá erre a csokornyi igazságra, amit most olyan jól felvázoltál.
Sőt, nekem még dúsult is a tapasztalataim által ez a csokor. A "ki sem mondott elvárások" ideje járt le. Amikor a kínzó fél már nem is közli mit akar, a "találd ki (ha meg akarod mutatni nekem, hogy nem vagy te olyan h..ye), hogy mit kell tenned, vagy nem tenned szerintem" című műsora keretében. Ez pedig már halmozott tiszteletlenség a másik emberrel szemben.
Ez túl jó, értékes és mély cikk ahhoz, hogy itt hosszú életű legyen.
Ha nincs benne a libidóra történő valamilyen szintű utalás, akkor szépen elhal a fórum.
Majd meglátod.
Ez a fórumcím mint mondjak a valóságot ábrázolja és megfelelni igen csak nehéz, mert sokszor túl magasra van állítva a mérce és ezt a szintet elérni teljességgel lehetetlen. Nézzünk kicsit körül egy munkahelyen a követelményeknek, szabályoknak kell megfelelni és néha úgy érezzük, ha valamit elrontunk, akkor esetleg elküldenek bennünket és állásnélkül maradunk. Megfigyeltem, de lehet, hogy mások nem vették észre a vezetőktől és a beosztottaktól is függ, mert, ha az írányitás teljesen rossz, akkor semmi sem úgy működik ahogyan kellene. És mindig olyanok állnak legtöbbször a háttérben, akiknek halvány dunsztuk sincs semmiről, de a szájukat jártatni tudják és követelni, és mi általunk az eredményt felmutatni.
Aki pedig igazán rendelkezik szaktudással, azt pedig elnyomják és nem engedik érvényesülni.
Általában olyanok teszik, akinek a valakije rokona, vagy egy jó haverja az illető személy.
Igen az ilyenek hátráltatnak sokszor mindent.
Szívélyes üdv.Ágnes
Nagyon tetszik a cikked! Igaz és szépen megfogalmazott! (:
Gratulálok! (:
Mindegy mi az, a munkád, a főzés, a gyereknevelés, a karrier. Az elvárások csak görcsössé tesznek, s a spontán cselekvést görcsös akarat váltja fel.
Ugrás a teljes írásra: Elvárások, megfelelés, tökéletesség
További ajánlott fórumok:
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod...