Első intim szőrtelenítés...? (tudásbázis kérdés)
HiGeen
Egy kis tubusos kb 100ml-es. Baktértium és vírusölő kézfertőtlenítő.
jajj, epilátorral elsőnek leszedni borzasztó!!! elsőnek tényleg inkább kozmetikus ajánlott, én évekig gyantáztattam és csak nemrégiben tudtam rávenni magam, hogy itthon epilátorral (teljesen) leszedjem, mert csak mostanában ritkult ki eléggé. a borotva borzalmas, megvágod magad vele, és egy nap után olyan borostás leszel, mint valami bűnöző... arról nem is beszélve, hogy még jobban kipattog.
benőtt szőrszálak meg ilyenek ellen antibakteriális arcradírt használok, persze már csak akkor, amikor nem érzékeny a bőr. amíg érzékeny, érdemes körömvirágkrémmel kenegetni, nagyon jót tesz!
Borotválás utáni kipattogzás és viszketés ellen: száliránynak megfelelően borotváld.
Ennyi a lényeg. Utána nincs semmi pirosság, semmi begyulladás, semmi viszketés, semmi. :)
Nekem is van epilátorom, de félek nagyon, hogy fájni fog :D
A lábam és a hónaljam megy könnyedén, de ott.. nem :/
Epilátorral nem pattogtál ki?
Nekem borotvával tiszta piros volt lent :S
A borotvát nem ajánlom. Én régóta szőrtelenítek ott is. Borotváltam sokáig, de mindig kipattogtam tőle, iszonyúan viszketett. Kentem ezzel-azzal, nem mindig használnak a kencék sem.
Tavaly vettem egy epilálót. Gondoltam megkínzom magam. :) Igen tényleg nagyon fáj, de hamar meg van, s nem utolsó sorban hetekig csupasz vagy. Nincs kipattogzás, nincs viszketés. Próbáld ki, ha teheted, én még most is alig hiszem el, hogy hosszú idő után nincs a szőrtelenítés után kínlódás.
Ez a körömvirágkrém jó tippnek tűnik. Köszi. :)
Viszont igazából csak a magam megvágásától tartok, de attól nagyon. :S
Azt hiszem félreértettél :D
Nem a nyílvános wc-t féltem, mert az amúgyis redvás, hanem amikor szétszór, akkor végigfolyhat a lábon, esetleg a gatya is olyan lesz. Na erre gondoltam. :D
Szedtem már le borotvával is, és epiláló géppel is. A géppel sokkal tartósabb, és nem lettek begyulladt szőrtüszők, a borotvánál meg begyulladtak, és másnapra már "borostás".
AKIKNÉL CSUPASZ, nekik nem okozott gondot, amikor nyílvános helyre kellett menni pisikélni, és nem lehetett leülni a wc-re? Nálam annyira szétszór olyankor a pisi, nagyon figyelni kell, ne menjen szerteszét. :D
Jobbnak érezném szőrtelenül "ott lent" magam, csak valahogy sosem merek belekezdeni.
Borotvával gondolom, de leginkább attól tartok, hogy az ajkak körüli részt megvágom... A szeméremdombon még nem is olyan nagy dolog, de lentebb haladva félek.
Anyával nem vagyok olyan kapcsolatban, hogy vele ilyesmiről beszéljek.
Légyszi aki csak nyavajogna, az ne írjon.
További ajánlott fórumok:
- Intim gyanta vagy szőrtelenítő krém?Melyik a legjobb?
- Van olyan férfi, aki használt már Depilan intim szőrtelenítő krémet? Működik?
- Ki hogyan szőrtelenít intim területen? Mi a legtartósabb?
- Intim szőrtelenítés
- Intim szőrtelenítés? Segítség!
- Megfelelő szőrtelenítés. Neked milyen részen mi vált be? Intim részek, Lábak...stb.