Elocom kenőcs.Használta valaki?Tapasztalatok?Vélemények? (beszélgetés)
Üdv!
Nekem sos-ben szükségem lenne ilyen krémre. Valaki tud??? Megvenném.. Sos-ben.
Nem baj, ha hiányzik belőle.
ez elég megdöbbentő,egyes orvosok aztán tudnak hibázni!
persze hogy nem jó bármire hiszen szteroidos...tanácsot nem tudok adni de remélem minél hamarabb rendeződik a problémád:(
Ha kímélni szeretnéd magad a vegyi kencéktől,vegyél a gyógyszertárban egyszerű mosakodó kenőcsöt és mondd el miért kéred.
Az elocom amennyit használ annyit tud ártani is,elvéknyítja a bőrt hosszabb távú használat után. A használati útmutatót érdemes áttanulmányozni és tesztelheted magad,hogy mit okozott.
Sziasztok kedves fórumozok!
21éves vagyok és szeretném leirni h mit történt velem vagyis az arcommal az utobbi 1 évben hátha tud vki segiteni.Tehát 1kb február végén volt egy nagy veszekedésem a volt barátommal és annyira ideges és stresszes voltam h felkeltem reggel a vita este történt h mikor reggel felkeltem tiszta kiütéses volt a böröm.Tudni kell h már tul vagyok a pubertárson és soha nem volt olyan csunya pattanásos böröm szép volt az arc böröm nem volt gond vele soha.Elmentem a fazekas utcába börgyogyágyszhoz aki azt mondta h örüljek neki h ez csak most jött ki és adott egy elocom krémet és felirt 250es tetracilynt.1 hét alatt olyan lett a böröm mint a kisbabának.Ez annyira megtetszett hogy ha egy kis pattanás vagy vmi volt rákentem az elocomot felirattam magamnak és szinte minden honapban kentem a kenöccsel a börömet.SAJNOS. ez odáig fajult hogy novemberben bekentem egyik nap és másnap teljesen bedurrant az arcom de ugy h tüz piros volt tele volt piros pötyökkel érdes volt és emberek közé nemtudtam menni,söt iskolába se amiböl majdnem problémák lettek a hiányzás miatt..persze ha felkentem az elocomot az volt a hatása h másnap reggel tüz pirosrol ho fehér lett az arcom és kezdte lenyomni ha másnap kentem lenyomta de piros volt a fejem ...megint börgyogyász mondtam nekem ne irjon ilyen krémet ezért egy enhyébb felhigitottat irt szteroidos amit nem használtam..és tetracilynt irt fel amitöl hányingerem lett..azt mondta biztos családi öröklés..senki nem börbajos a családomban ez nem igaz se rokonok..allergiás nem vagyok..megint ujjabb problkozás.ezután elmentem dr dermhez aki azt mondta h a krémtöl kitágultak kicsit az erek az arcomon és persze lézerrel ellehetne tüntetni...és kezdték hogy biztos rosacea elösször mondom kizárt mielött nem használtam a krémet sose volt ilyen piros meg semmi baja nem volt..mondta igen az mégse de lehet szteroid okozta rosacea..jo mondom ha jobb lesz lehet lézereztetem...de karácsony elött kellett volna nem mentem.meghallgattam egy másik dokit hátha ...a klinikákon fontos a nő hátha ő jobban ért hozzá...kezdte h biztos aknésbör bajom van és mondta h tetracilyn meg pati ellenes krémek..nem hittem neki.Karácsonykor a rokonom ajánlott egy bioderma cinkes krémet és jegeltem a pirosság eltünt a pöttyök is kezdtek eltünni.most ott tartok hogy pöttyök javultak nem piros de még száraz és nem olyan mint régen alapozot nehezen tudom feltenni mintha érdesebb lenne nem olyan puha kolloidot használok még és kb ennyi a természetes dolgok hive vagyok mert ez a sok vagyi cucc kikészitette.Az lenne a kérdésem van e vki aki tud olyat h szteoroid után mivel tudom rendbe hozzni a böröm? FONTOS LÉCCI VÁLASZOLJATOK :(
Sziasztok.
Azóta kipróbáltam a kenőcsöt,még alig használom néhány napja,már szinte múlnak elfelé a sebek,a gyulladást pedig néhány óra alatt lehúzta!
sztem ne féljetek tőle,bátran használjátok hasonló problémára,teljesen megújul a bőr tőle és a gyulladás órák alatt lelohad!!
Sziasztok azt kérdezném ezzel a kenőccsel kapcsban:van-e gyulladásgátló,sebgyógyító hatása??mert van néhány kivakart begyulladt allergia utáni seb a testemen itt-ott,az allergia elmúlt,miután kiküszöböltök a kiváltó okot,egy kozmetikumra voltam allergiás és a dokim neogranormont adott,ami kenőcsök között isten,használtam már sokszor és mindig segitett,de erre nem jó.Egy családtagomnak felírták az Elocomot,kipróbálnám,de csak annyit találtam a betegtájékoztatóban,meg itt,neten,hogy ekcémára pikkelysömörre meg esetleg allergiás gyulladásos bőrkiütésekre való,de h konkrétan rendelkezik e gyulladáscsökkentő hatással,azzal kapcsolatban semmi infot nem találtam.
Ha vki tudja vagy van tapasztalat,írjon,köszi!
Lehet isteníteni az Elocom-ot, de nincs értelme, pláne magatokra vagy a gyerekekre kenni. Olvasom hogy sokmindenkinek jó, meg ha újra visszajön a probléma akkor gyorsan eltüntethető vele.
Hát ez az!!! Ez csak felületi kezelés és az igazi ok?? Miért is jön vissza állandóan az a bőrprobléma??
Azért mert az ekcémás megbetegedések hátterében valamilyen allergia van. Úgy hogy a szaros elocom helyett inkább agy allergiateszt.
A kisfiamon is jöttek ekcéma jellegü foltok a bőrgyógyász ezt a krémet írta fel neki. Na nem! Elvből elutasítom a szteroidok használatát alapos ok,indok nélkül.Pláne gyereken.Olyan könnyen felírják,mindenféle alapos tájékoztatás nélkül.Ezért nagyon haragszom a bőrgyogyókra.
A szúnyogcsípésre is adott diprosalicos oldatot, és amikor végső elkeseredésemben mégiscsak kiváltottam és felkentem, másnapra 2x olxan rondák és nagyobbak lettek a foltjai. Ennyit ezekről a csodaszerekről.
Az ekcémát pedig szépen meggyógyította a Lipobase-repair-ja, és a Halicar krém. Persze az allergiateszt nem maradhat el.
Na ja....Ez ugyanolyan mint mikor a a kölök elköhhinti magát és rögtön a legerősebb antibioszt írja fel a doki, mert a biztos használ. Aha! Vírusra baktériumölőt....aztán ha tényleg szükség van rá, akkor meg már nem hat. Sógornőm ilyen gyógyszermániás, a lányai meg állandóan, na jó 2 hetente betegek, mert tömi beléjük a gyógyszert.
Egyébként az Elocom tényleg nyújtja, vékonyítja a bőrt, a fiam fütyijét rendbe tette, csak az a baj, hogy kis hülém nem engedi, hogy "tornáztassam" és most újra kell kezdeni a krémezést, nyújtást :(
Nekem bizonyos időközönként az egész kézfejemen(mindkettőn) kijöön az ekcéma,de nagyon csúnya lesz ha nem kenem...nem volt rá krémem,próbáltam mindent,de dokihoz nem mentem..
Majd már nem bíertam tovább és elmentem-felírta az elocomot.pontosan 5nap alatt teljesen meggyógyította a kezemet,úgy h már csak nagyon ritkán jön elő,de amikor érzem h viszket és elő fog jönni akkor estére bekenem véknyan és másnapra teljesen elmúlik.Ez egy csodaszer,de komolyan! :)
Mindig ezt fogom használni!
Nekem 18-20 évesen ekcémám lett a mellkasomon... főleg a mellemen... rusnya egy látvány volt az biztos. megjártam a háziorvost ("biztos új öblítőt vagy mosószert használ"), nőgyógyászt (bactroban krémet írt fel, de semmi változás hetekig), majd a bőrgyógyászaton felírták az elocom kenőcsőt, nekem az első alkalom után már hatásosnak bizonyult. azóta ha bárhol ekcémám jön elő azonnal rákenem és másnapra semmi bajon nincs (bár lehet az a része már pszichés és igazából valami placebo krém is jó lenne:))
szóval nekem bevált, bár a szteroid tartalma miatt vigyázni kell az adagolással én úgy tudom.
További ajánlott fórumok:
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Elocom kenőcsöt meddig lehet használni?