Elmúltam 70 éves, nem vagyok beteges, de a házimunkán kívül... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Milyen munkát kell még végezned a házimunkán kívül?
Ebben a dög melegben szerintem a legtöbbünk kortól függetlenül csak vegetál.
Nincs ezzel baj, hogy így érzel.
Jó neked, hogy csak a házimunkán kívüli nehéz. 20+ évvel kevesebb vagyok, nekem a házimunka is sok időnként.
Sajnos ebben a korban már nyílik az olló, nagyon változó, hogy ki milyen egészségi állapotot és teherbíró képességet kap a sorstól.
Én is hetvenkedem már, én beteges vagyok ugyan, de minden munkát jókedvvel csinálok, akár csak fiatal koromban! Mindebből csak a jókedv maradt meg!:)
De tudom, nem rossz hozzám az élet! Sokszor jutalmaz, mesél szépet! Tudom azt is már csak a fiatalság virága rózsa, én pedig már nem kesergek miatta. Nem veszek már semmit a szívemre! Hogy miért?! Mert mindenkinek megvan a maga keresztje!
Kedves FI, most élünk, most remélünk, most is szép a nyár nékünk! :) További jó egészséget kívánok!
Akkor csak annyit csinálj a ház körül, amennyi még épp szükséges és azt is csak lassacskán. Ha elfáradsz, pihenj egy keveset, hogy legyen erőd a folytatáshoz.
További jó egészséget és betegségmentes hosszú életet kívánok!
És soha ne feledd:
"Nem csak a húszéveseké a világ!" 🎶 😀
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Pasik és a házimunka
- Ti hogyan osztjátok be a házimunkát?
- Szomorú, beteges, boldogtalan, magányos vagyok!
- Fáj hogy beteges vagyok és nem lehet/lehetett babánk,de...