Elegem van mindenből, új életet szeretnék kezdeni! (beszélgetős fórum)
Itt sajnos nincs semmi lehetőség...csak ez, a közhasznú munka :S Ez is ugye nagy kegy, hiszen sok embert foglalkoztatni kell!
Nekem is még a nyelvvel van hiányosságom, de most a nyáron nekiugrok.
Én csak ebben látom a kiutat. Nyelvet tanulni!
Itthon lakok még a szülőkkel....hidd el, nem önszántamból! Almomban sem gondoltam volna, hogy fősuli után még haza kell költöznöm :s
Hát hogy is mondjam, itt a kezdetektől elég "érdekes" a munka elosztás. Mivel ugye én hivatalosan nem vagyok állományban, más neve alatt csinálom a feladatokat. Addig az illető egész napos kávézgatásokat és beszélgetéseket tart. Ja, megjegyzem, nem ő a főnök, sőt!, de olyan szinten tud manipulálni, hogy az eszméletlen.
MA is sikeresen átpasszolta a feladatát rám. Persze mindezt a főnökségen keresztül csinálja, mintha mi meg hülyék lennénk...
Áh, a mai nap a munkahelyen még jobban megerősített!!!
3 hónap még (májust nem számolva), valahogy kihúzom, de maradni már nem akarok!
mi akadálya?
egy hely ahol addig is mig megnyugszol találsz egy kis olvasni valót: józsef krt.26
Ez talált!!!!!
Nagyon jó!
Szerintem is akarj többet, jobbat, ez a vers nagyon jó példa erre:
Linda Dillow: Akinél a szív lecsendesül
Tavasz volt, de én a nyarat vártam;
a meleget, a patakok hűs vizét.
Nyár volt, de én az őszt vártam;
a színes leveleket, és a hűvös, száraz levegőt.
Ősz volt, de én a telet vártam;
a ropogós havat, és a karácsony örömét.
Eljött a tél, de én a tavaszt vártam,
a rügyfakadást, a nap melegét.
Gyermek voltam, de felnőtt akartam lenni;
szabad és önálló.
Húsz éves voltam, de harminc akartam lenni,
érett és sokat ismerő.
Középkorú voltam, de húszéves akartam lenni;
ifjú és szabad lelkű.
Nyugdíjas lettem, de középkorú akartam lenni;
tevékeny élettel.
Életem elmúlt, és sohasem kaptam meg, amit akartam.
Én előbb befejezném ezt a régi, jól elszúrt életet.:)
Aztán jöhet az új.:D
Nem olvastam el a hozzászólásokat, csak a te írásodra szeretnék válaszolni.
Mielőtt lépsz, szerintem nem ártana, ha körül néznél állás ügyben. Ha az megvan, jöhet a változtatás.Lehet keresni albérletet. Nagyjából egyszerre. Ugyanis, ha nincs munkád, miből akarod kifizetni a kauciót az albérletben? Ezt a legtöbb helyen kérik.Megélni is kell valamiből. Ha pedig mindent borítasz, a hazai támogatásra nem számíthatsz.Nem tudom, milyen végzettséged van, és azt sem értem, hogy miért nem abban próbáltál meg elhelyezkedni.Amikor a főiskolára jártál sejthetted, hogy a faludban nem lesz munka? Vagy is-is? Abban egyet értek veled, hogy letargikus a helyzeted. A pároddal beszéltél már ezekről az érzéseidről?
De a faludból miért éppen Pestre akarsz menni?
Szerintem neked egy szakemberre lenne leginkább szükséged, mert akár mennyire is tagadod ezek a depresszió tünetei:)Tudod egy részt, mert pedagógus vagyok, más részt, mert a saját lányom is ugyanennyi idős azt tanácsolom, hogy keress fel egy pszichiáter-neurológiai szakorvost. Fiatal vagy, váltani szeretnél, de kérlek ne úgy tedd, hogy mindent borítasz. A szülői háttér-támogatásra, ha másképp nem, lelki téren szükséged lehet bármikor. A szakember segít rátalálni arra a helyes útra, ami a megoldás lehet:)
Sok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tengernyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
További ajánlott fórumok:
- Házasan szeretővé válni és új életet kezdeni
- Normális, hogy egy 30 éves férfi nem akar önálló életet kezdeni?
- 30 évesen újra kezdeni az életet
- 3 gyermekkel uj életet, uj kapcsolatot kezdeni
- Hogyan kezdhet az ember új életet? Mit kell ilyenkor hátrahagyni, s mit kell elölről kezdeni?
- Most lett elegem mindenből. Évek óta csak rossz történt...