Elegem van a kutyás öreglányokból (beszélgetés)
De ha unatkozunk!!!!!!!!!!!!:DD Írj ki érdekesebbet!Akkor oda megyünk vitázni!
Csak időben szólj,hogy jól felhúzhassam magam!:DD
nem hiszem, tényleg napok óta megy szócséplés az öreglányon.meg az általánosításon.
Aki nem érzi magát olyan öreglánynak, aki nem szedi fel a kutyája után a piszkot az ne sértődjön be, aki meg kiír egy topikot, lehetőleg kerülje az általánosítást.
Ennyi.
asszem te nyertél.
:)
Tudom, hogy némely családban a kedveskedés furcsán nyilvánul meg, a kommunikáció nagyon egyéni kifejezésekkel folyik.
De ez itt most nem a családi vacsora, ahol ilyen meglepően kellemkedsz. Kérlek, hogy tartogasd otthonra továbbra is a kis gügyögésedet.
Tudom, hogy némely családban a kedveskedés furcsán nyilvánul meg, a kommunikáció nagyon egyéni kifejezésekkel folyik.
De ez itt most nem a családi vacsora, ahol ilyen meglepően kellemkedsz. Kérlek, hogy tartogasd otthonra továbbra ks a kis gügyögésedet.
De ez itt most nem a családi vacsora, ahol ilyen meglepően kellemkedsz. Kérlek, hogy tartogasd otthonra továbbra is a kis gügyögésedet.
A neveletlenséget bután mentegetés ugyanolyan visszataszító, mint néhány kutyás trehánysága és arroganciája.
Lassan mondom, hogy akinek kell, megértse:kutyás öreglány, vagy anélküli nénike esetleg a családban, közeli hozzátartozó.
Idegenek által a megszólításom, akár kutyával megyek, akár nélküle: asszonyom.
A kopsz kigyúrté: uram.
Ez esetben az észbeli képességeket nem vonom kétségbe, a kopasz kigyúrt nem ver orrba.
Ne foglalkozz velük, úgyis te leszel a rossz SZERINTÜK.
Sztm neked van igazad, de én is csak rossz modorú fiatal vagyok :D
Ne általánosíts! Ugyanannyi bunkó van a fiatalok között is, mint az idősek között.
A taplóság nem korfüggő.
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Büntetendő a póráz nélküli kutyasétáltatás
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Baba érkezik kutyás családba
- Annyira elegem van!!