Elalvás előtti megrögzött "mániáink" (beszélgetés)
korábban írtam, hogy én füldugóval alszok...na kb. 3-4 hete leszoktam róla....:D juppiiiii :D
Hát nekem sok mániám, de lefekvés előtt mindig gépeznem kell. Mindig fél 8 és 8 között megyek el fürdeni. Ha akkor nem tudok, akkor ideges leszek. Fürdés után mindenképpen gépeznem kell, ha nem így van, akkor megőrülök. Pár órát gépezek, ott eszem meg a vacsorámat. Utána fogmosás és alvás.
zenehallgatás, olvasás (néha rajzolok), TV - filmnézés
Régen az ablakon lévő rácsot rágcsáltam, ma csak az ablak alatti köves borítást szoktam tapizni.
Az lenne a furcsa, ha nem így lenne :)
Micsoda furcsa jelenség khm. Javaslok egy kivizsgálást:)
Nekem meg szokott duzzadni reggelre.De sokszor estére vagy délben is:)
És még csak nem is nagyon áztatom:)
na jó... akkor még az volt a menő, most meg a teló :) capisce (ahogy egy tegnap megismert "bnőm" mondaná)? :)
Valamikor annyit mondtak: kiskoraban fejreejtettek
Mindegy, a hulyeseget valamire ra kell fogni
Ez az! Fogjuk erre! :)))))
húha... ez azért sok mindent megmagyaráz nagyon sok embernél.... :D
Én soha nem kapcsolom ki a telómat, de nem is "repülőzöm".. bármikor adódhat akármi, jobb ha be van kapcsolva
Hát néha bennem is éhen halna az agyrák szerintem.Főleg ebben a pár lustálkodós napban! :)
Ah, olyan nekem mar nincs (agyhullam)
Amúgy nem is jó az a sok sugárzás,mikor alszik az ember. Egyre hülyébbek az emberek a sok "ilyesmi" használattól.Összekeverik az agyhullámokat állítólag:D
Szinte hulyenek neznek...
Minket nem zavar a kutya sem, mert nincs halozati (osszevesztunk az egyetlen kepviselojukkel, aki azt igerte hogy halozatink nem lesz tobbet, amig o el...)
Amugy en sem hasznalom a repulo uzemmodot csak olyan ciki, ha azt mondom, este kikapcsolom a telot, szinte hulyen neznek ram...
Mi nélkül? Repülő üzemmód nélül? A mai napig nem tudom mi a manó az!:D Este ne zavarogjon már minket senki!:)))
Halooozatiii? Az mar olyan out! Ha nincs repulo uzemmodod, akkor a mai vilagban...
Egyaltalan, hogy tudtok anelkul aludni??:)
Az nálunk alap. Este 6tól teló ki. Aki akar hálózatin elér.Mondjuk az titkosított.Aki meg nem ismeri,az nem is fontos ember, este ne is hívjon!:)
De ennyi erovel en ki is kapcsolom szoval minek az a sok faxni? Csak mert van egy opcio nem kotelezo hasznalni...
:))))
Nem. Kikozosited az egesz vilagot:)
Mi az a repülő üzemmód? Kidobod??
Ajtó bezár, riasztó bekapcsol, gyerekek betakarva, pisilés, arckrém ,kézkrém, telefon repülő üzemmódba...Talán ennyi..
Adri én nem tudom mit jelent: UNATKOZNI :)
Hat aki este nem aztatja be az ne is csodalkozzon:)
További ajánlott fórumok: