Egy szemölcs-eltávolítás után a fejbőrről meddig nem szabad hajat mosni, illetve festeni? (tudásbázis)
Sziasztok! Junius 13-án mütik le a fejemröl a nagy szemölcsot .
Azt szeretnem kèrdezni hogy meďdig tart egy ilyen mütèt ?
Fàjni fog? Annyi minden törtènt velem màr hogy fèlek az orvosoktol.
Szia!
Kivagtak a szemolcsot ket hete. Kivagtak egy jo darab fejbort is vele egyutt, es utana 4 oltessel osszevartak. Nem kellett borotvalni a hajam hal' istennek, es nem is fajt, csak a szuri volt egy kicsit kellemetlen. Tettek ra valami hulye kotest, ugyneztem ki mint valami muszlim, de azt csak azert, hogy ne verezzen ossze mindent. Miutan hazaertem le is vettem, es utana nem volt rajta semmi. Egy het mulva vettek ki a varratokat, es mar majdnem be is gyogyult. Meg egy kicsit sebes, de mar alig veszem eszre, hogy ott van. Jo tullenni mar rajta, nem is tudom minek halogattam ilyen sokaig, igazan nem volt olyan nagy dolog :-) Remelem tudtam segiteni :-)
Szia!
Kivagtak a szemolcsot ket hete. Kivagtak egy jo darab fejbort is vele egyutt, es utana 4 oltessel osszevartak. Nem kellett borotvalni a hajam hal' istennek, es nem is fajt, csak a szuri volt egy kicsit kellemetlen. Tettek ra valami hulye kotest, ugyneztem ki mint valami muszlim, de azt csak azert, hogy ne verezzen ossze mindent. Miutan hazaertem le is vettem, es utana nem volt rajta semmi. Egy het mulva vettek ki a varratokat, es mar majdnem be is gyogyult. Meg egy kicsit sebes, de mar alig veszem eszre, hogy ott van. Jo tullenni mar rajta, nem is tudom minek halogattam ilyen sokaig, igazan nem volt olyan nagy dolog :-) Remelem tudtam segiteni :-)
Szia!
Szia!
Szia!
Nekem is a hajas fejbőrömön van valami szemölcs féleség, és nagyon zavar. Érdekelne mi lett veled és a szemölcsöddel.Levették?
HUpsz!
Akkor nekem a nyakamon és arcomon futószemölcs van:(
Fejemen meg piros színű:(
Nekem a fejem tetején volt. műtét után teljesen visszanöt a hajam.
Hamar tulleszel rajta, azon ne agyalj, hogy hogy fogsz utána kinézni, hosszu hajnál rengeteg variáció van, hogy eltakard.
Mikor csinálják?
Nekem csak a nyakamon voltak ezek a picik, és főleg a terhességek alatt jöttek ki.
Elég kellemetlen volt, mikor beleakadt valamibe. Van egy növény: vérehulló fecskefű, azt szokták a szemölcsökre használni.
Inkább kellemetlen, mint fájna. Meg a szaga, kicsit gyomorforgató...Mármint, amikor leégeti.
Szurit nem adott, azt mondta nem kell, meg az jobban fájna, mint maga a leégetés.
Köszi!
Én Budapesten lakom, itt kell körülnéznem:)
Fájt?Sok idő?
Sziasztok!
Érdekelne,hogy hol csinálták ezt a leégetést?Nekem is van és egyre több lesz:((
KÖszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk?
- Ki hogyan kezelné illetve csinálná? Anyós ápolása ...
- A fejbőrről hogy tudják eltávolítani az anyajegyet/szemölcsöt?
- Hogyan lehet színes csíkokat festeni a hajba fodrász nélkül, illetve bármilyen hajfesték jó-e hozzá?