Egy kapcsolat szabályai (beszélgetés)
El kell beszélgessünk..
Mert így nem megy tovabb
Ha nem enged az elvárásaiból, ne tedd! Most egy nagyon jó kapcsolatban vagyok,tudom, érzem a különbséget. Emeld fel a fejed és merd megmondani, hogy te hogy gondolod a kapcsolatotokat! Nem szabad, hogy ne egyenlő társként bánjon veled.
Mennyi idősek vagytok?
Én nagyon fiatal voltam, mikor összejöttünk, és úgy átformált, hogy azt sem tudtam ki vagyok,és mit szeretek csinálni, mert mindig az volt, amit ő akart. Persze nem az elején, a beetetés idő alatt. Később. Majd jött a lelki terror. De rólam ennyit, tiéd a fórum. :)
Mesélsz róla?
Persze ami publikus
Remélem megtudod vele beszélni,mert a kötelező szex élvezhetetlen. Meg fogsz tőle undorodni és magadtól is.
Ne akarjon megváltoztatni,fogadjon el úgy, amilyen vagy. Ha meg akar változtatni, formálni akar, akkor azzal elöli a kapcsolatotokat.
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
"... ugyanis tudja függenék tőle anyagiakban "
Ezen kell változtatnod,a függőségi kapcsolat , legyen az bármi /anyagi ,érzelmi/a lehető legrosszabb.
Erre gondoltam h megbeszelem vele ,ha elfogad igy ahogy en vagyok ,akkor jo ,hanem viszlat.
Nem akarom önmagam feladni.
Tudom nem vagyok hibatlan ...akaratos ,dacos,de egy szerethető odaado nő vagyok.
Számomra az egyik legférfiatlanabb tulajdonság a duzzogás...
Ha még együtt sem éltek, és már ez van, mi lenne, ha közös dolgaitok lennének, már most terrorizál...
Azért várja el, mert egoista, és mert megteheti, mert megengeded neki. Még most állj ki magadért, hogy lásd, hogyan reagál. Ha neki elfogadhatatlan, hogy vannak igényeid és határaid, akkor nincs miről beszélni.
A duzzogásról meg annyit, hogy nem egy felnőtt, hanem egy éretlen gyerek reakciója egy problémára. Gyerekkel viszont nem lehet felnőtt kapcsolatban élni.
Az, hogy ő miért mondja ezeket, azt nem tudom, de a kérdésem az, hogy mit csinál, ha nemet mondasz?
Te valóban látod, vagy csak kicsit beleképzeled a dolgot, mert aggódsz,frusztrálódsz?
Nem élünk még együtt csak probaltuk.
Mikor csak néha talalkozunk ,vagy kirándulunk ,olyan jol elvagyunk.
50-en túliak vagyunk, 30 éve együtt, mindketten dolgozunk, és hát háztartás is van, de ettől még az "egy hónapig nem"-et furcsállom.
Persze, akkor teszed szét a lábad, amikor akarod, ha ez a férjednek is elég, akkor ezzel nincs baj...
Egyébként én biztos nem maradnék olyannal, aki akár egyszer is ilyet mond nekem...
Ugy érzem h elvárja h mindig jo kedvem legyen...
Latom rajta h nem tetszik neki h a duzzogok ,nincs jó napom...
Fura ez nekem ,at exem türelmes volt velem ,megértette ha nincs jo napom..
Es hat a szex ...olyan háziasszony nincs is aki mindig akarja..
Pedig ő is mondta h az ő exenek sem volt mindig jo napja..
Akkor miert elt vele 10 evet
Es tőlem miert varja el h ő mondta igy h az elvárásainak megfelelni nem tudok.
Szia!
Voltam ilyen kapcsolatban, azt sajnálom, hogy olyan sokáig vártam a csodát. Esténként annyira ideges voltam már, mikor tudtam, hogy képes minden nap ugyan úgy feltenni a kérdést.A nemre duzzogás jött, morgolódás.Én is duzzogtam, morgolódtam, mosolyszünet.Rémes időszak volt. Ha nem akarsz sérülést, lépj. Beszéld meg vele, hogy vagy elfogadja, hogy nem, vagy elmehet a pics@ba.
Ez normális kapcsolatban azért nem így működik. Nálunk is akad olyan nap, hogy én fáradtabb vagyok, a férjem meg 'aktívkodna, de ha látja, hogy nem, akkor összebújunk és filmezünk. Vagy, ha nagyon nem bír magával, elintézi magától mellettem, előttem. :P
Nincs kötelező szex, amit meg kellene csinálnod. Olyan van, hogy amikor te is rá vagy hangolódva.
Mit tesz, ha nemet mondasz?
Sokszor azért vagy vele, mert elvárja?
Nèzd,negyvenesek vagyunk. 23 ève együtt,de havi 280-300 òra munka ès emellett a háztartás után nehogy már kötelező jelleggel szèt kelljen dobnom a lábaim...
Ha meg ìgy beszèlne velem mint ahogy a Fi-val mehetne a hìd alá mèg aznap!
Soha nem értettem ezt a ha kell,ha nem dugjunk témát.
Neki nincsenek rossz napjai?
Ez valami teljesítmény kényszer nála?
Egyébként is hogy beszél veled?
A minőség nálam felülírja a mennyiséget.
A minőségiben benne van ,hogy mindketten akarják.
Az is szexuális erőszaknak számít, ha akkor is kikényszeríti a szexet, ha neked nincs kedved hozzá.
Ha pusztán rossz napod sem lehet, akkor igen komoly gondok lesznek később. Semmilyen megértésre vagy támogatásra nem számíthatsz majd, amikor igazán szükséged lesz rá. Mit fog szólni mondjuk egy szülés utáni depresszióhoz?
Megmondanám neki, hogy semmivel nem rosszabb nem szexelni, amikor akar, mint neked szexelni amikor nem akarsz.
Ha meg úgyis csak kielégülésre vágyik (mert ezek szerint nem te kellesz neki), akkor neki is van keze...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?