Egy hónapos terhesség alatt lehet álló vízbe fürödni? (tudásbázis)
Hova nem kellene most menned?
Én biztosan nem kockáztatnék semmit, de ez a Te döntésed persze, meg ahogy Te jónak látod, úgy cselekedj.
D vitamin az árnyékban is elér, ne tedd ki magadat a napsugárzásnak ennyire, baromira veszélyes.
Nem csak a transzplantáció miatt nem ajánlom, hanem a terhesség-transzplantáció párosításra. Azóta nem voltál dokinál? Én mikor még csak teszteltem, akkor pont Balcsin voltunk, és inkább nem mentem be a vízbe, mondjuk Nekem 2 vetélésem volt már előtte.
Termálba semmiképpen nem szabad menni, illetve 37 fokosnál melegebb vízbe, mert vetélést okozhat.
Ezt az úszótampont nem tudom melyik hülye találta ki, Én 4 évet úsztam, és 6 évet műugrottam, de soha senki nem említette, hogy szükségünk lenne rá, vagy egyáltalán, hogy létezik, pedig mi aztán ki voltunk téve mindenféle fertőzésnek...hozzáteszem ott nem kaptam el soha semmit :-)
Attól függ mennyire vagy fogékony a fertőzésre...
Én speciel nem tenném, pont a balatonban szedtem össze egy jó kis fertőzést néhány hete....
AZ én dokim azt mondta, hogy ha már fürdik az ember, akkor inkább szabad vízben, mint termálban. A nyár elején azt olvastam, a Balaton vize csaknem ivóvíz tisztaságú, úgyhogy én nem aggódnék nagyon. De létezik valami ilyesmi is, hogy úszótampon, ha jól tudom, ha azt használsz, talán biztos a tuti :)
Mindenesetre ha baj lesz, nem ettől lesz.
A napra tényleg vigyázz viszont :)
Szia!
ha nincs semmi baj és nem vagy veszélyeztetett terhes, akkor nyugodtan! Én sajnos veszélyeztetett voltam és tavaly egész nyáron csak térdig mehettem vízbe! Hát nem kívánom senkinek! :( Rossz nézni a nagy melegben az embereket, ahogy hűsölnek és Te nem mehetsz be...
Szia!
Pont erről nyilatkozott minap egy neves nődoki!
Ha nincs semmi panasz nyugodtan fürödj a Balatonba, de amint kijössz lehetőleg cseréld le az alsódat szárazra, ne csak töröld, cseréld is, mert a doki azt mondta, hogy a nedves alsó képez dunsztot és ebből lehet később probléma és nem a víztől!
Szóval irány a Balcsi!!!
Lehet. Minden esetben inkább az a gond, hogy ki mennyire fogékony a fertőzésekre.
Kádban fürdeni is lehet. Szerintem a 3. harmadban lesz majd gázos, mert ott már beindulhat a szülés a meleg víztől ill. akkor lehet még kérdés a fürdőzés, ha nyitott a méhszáj.
Ezekben az esetekben nem javasolt a fürdés szerintem.
Szia! 1 hónapos terhesség??? Ezt hogy érted?
Amúgy lehet, mert a vizek általában tiszták Mo-n, de a doki tudja csak megmondani h fürödhetsz-e, Én pl. nem fürödhettem 1hétig, mert gyulladásom volt, de aztán mehettem, viszont csak canestenes tamponnal megyek vízbe biztos ami tuti.
Sziasztok!!
Egy hónapos terhes vagyok, és a hétvégén menni fogok nyaralni... Fürödhetek a Balatonban?
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatt lehet-e szoláriumozni, napozni?
- Lehet e érezni, ha elhal a magzat, ha elveszítjük a terhesség alatt? Mit lehet érezni? Akár stressz, megerőltetés stb miatt.
- Terhesség alatti éjszakai lábgörcsre mi lehet a gyógyír?
- Ti festettétek a hajatokat terhesség alatt? Lehet, illetve nem árt a babának?
- Lehet biciklizni a terhesség ideje alatt?
- Betaloc-ot lehet szedni terhesség alatt?