Egész libát hogy lehet a legfinomabban megsütni? Nagyon kezdő vagyok és félek hogy kiszárítom! Mire figyeljek? (tudásbázis kérdés)
4. Juci1979
2013. nov. 22. 21:27
Pataki tálban isteni lesz.
3. lillenet
2013. nov. 22. 21:20
Elnézést, helyesbítek:D
VAGY letakarva, VAGY sütőzacskóban.
(Utóbbinál figyelj, van-e rajta lyuk gyárilag, ha nincs, szurkáld meg kicsit.)
2. lillenet
2013. nov. 22. 21:17
Tehetsz bele almát, egészben, meg vajat.
Ha ennyire félsz, tedd be jókora sütőzacskóba, sok folyadékkal, lassan, letakarva süsd, nem lehet baj.
1. Anneeeeee
2013. nov. 22. 20:42
Mivel töltsem meg? Tényleg annyira jó gyümölccsel? Mennyi ideig kell sütni? Jajj félek hoyg elrontom!!
További ajánlott fórumok:
- Kezdő csivava gazdi vagyok, mikre figyeljek?
- Valószínűleg 3 hetes terhes vagyok:) Mire figyeljek oda nagyon, hogy biztosan megmaradjon?
- A paprikás krumpli mivel a legfinomabb?
- Mire figyeljek oda, ha ki szeretném úgymond deríteni, hogy többet érez-e már irántam egy srác?
- Melyik a legfinomabb virsli?
- Hogyan "koptassam le" a legfinomabban?