Dr. Orosz László Nyíregyházán, ismeri valaki? Vélemény? (beszélgetés)
Sajnos ismerem, bárcsak soha ne kerestem volna fel!
Ha már csak egy valakinek tudok segíteni, akkor is megéri, hogy leírhatom a tapasztalataimat DR OROSZ LÁSZLÓ-ról.
Terhességgel kapcsolatosan kerestem fel, erre közölte velem telefonon, hogy nagyon rossz a rákszűrésem eredménye (P4), a babát el kell venni, mert annyira előrehaladott állapotban vagyok. Anélkül, hogy mégegyszer levette volna a kenetet, vagy anélkül, hogy megvizsgál, közölte, hogy CIN 3 az eredményem, és csak saját felelősségemre tarthatom meg a már régen várt babámat! Kiborultam, csoda hogy nem vetéltem el ezalatt a pár nap alatt, míg azt hittem rákos vagyok.
De szerencsére elmentem egy másik orvos-hoz, és negatív lett a rákszűrésem. ( Egy angyal az új dokim! )
Hogy is van ez akkor? Egy genetikus főorvos( DR Orosz László)ennyire alaptalan, pontatlan munkát hogy adhat ki a kezéből, elvette volna a babámat egy lelet alapján, ami lehet nem is az enyém volt?
A stílusa is megér egy két mondatot, beképzelt, pökhendi. Senkinek nem ajánlom!!!!!Szívtelen, embertelen orvos!!!
Kissé kényes kérdés, vagy szülni vannak!
Lányom Esztergomba szült baba barát kórház nagyon jó, minden téren, (csak megírtam!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki dr. Takács László fogorvost Budapesten?
- Dr. Albert László szülész nőgyógyász Nyíregyháza
- 4d uh kinek van nagyobb szaktudása Nyíregyházán Dr Orosz László vagy Dr Medve László
- Dr. Debreczeni László, karcagi nőgyógyász tarifája. Ismeri valaki?
- Dr. László Mariann nyíregyházi fogorvos
- Van aki ismeri a Computer School képzéseit Nyíregyházán?