Digi műholdas tv bekötése. (beszélgetés)
sziasztok,én 2 éve köttettem be kb a Digit,viszont én személyesen mentem intézkedni ez ügyben,Budapesten.
Kb 2 hét volt,mire kijöttek bekötni,de nekem ennyit is mondtak az ügyfélszolgálaton.
Mikor kijöttek,akkor nem kellett semmit fizetnem,csak utána csekken kb egy 7ezer valamennyit. Aztán azóta minden hónapban 2800-at fizetek.
Novemberben szeretnék tőlük netet is beköttetni,mert a mobilnetem egyre carabb :S
Nettel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Pl a legolcsóbb netjük (havi 2700-as) mennyire gyors?
Mert én a középsőt néztem,ami 3700 lenne havonta.
Borsodban.
Én megrendeltem és az igért 15 napon belül nem jöttek,rájuk telefonáltam,közölem ha nem jönnek akkor köttetek máshol, még aznap este hívott a szerelő hogy másnap jön .
Nálunk közel 1 éve kötötték be, pár napon belül jelentkeztek telefonon, hogy mikor jönnek. Igen, 5-6 ezret kellett helyszínen fizetni a többit csekken.
Szerintem ennél olcsóbb nincs. UPC-vel sokkal több gondom volt, mint a digivel.
Kb 3 hete kötöttek nálam. De én telefonon rendeltem meg,mondjuk nem kapkodták el hogy kijöjjenek, előtte a barátnőmnél meg 3 nap alatt bekötötték.
Nekem 6000 Ft-ot kellett fizetnem helyben.
Hívd fel őket telefonon és minden ilyen kérdésedre részletesen válaszolnak.
Azért is hívd őket, mert ha nincs visszajelzésed, akkor mire fogsz hivatkozni, ha két hét múlva sem történik semmi? Ott a szám a honlapjukon.
Általában a szerelőknek külön kell fizetni, kábelért stb. ilyen esetben.
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne:Tegnap igényeltem online a digi műholdas tv bekötését,és nem kaptam semmi visszajelzést sem e-mail-ben,sem telefonon,hogy felvették volna a rendelésem.Az érdekelne,ha valaki a közelmultban köttetett náluk,kapott e értesítést!?Mennyi időre kötötték be?Kellett-e a helyszínen fizetni a szerelőnek,vagy csekken jött a bekötési díj?Köszönök előre is minden választ!Szép napot mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- A gázfűtés bekötése mennyibe kerülne?
- T-home, mennyi idő alatt történik meg a bekötése? Tv+net+tel érdekelne, tudja valaki?
- Tudja valaki, hogy mennyit kell fizetni DigiTv bekötése esetén?
- Mennyi idő míg bekötik a Digi műholdas TV-t?
- A T-Home Sat TV bekötésénél, a szerződés aláírásánál jelen kell lennem?
- Digi TV bekötésekor menyit kell fizetni?