Dekupázs, de okosan (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Dekupázs, de okosan
Szia!
Tényleg gyér a forgalom. Pedig karaácsony tájékán biztosan többen foglalkoznak ezel a technikával. Szép ajándékokat lehet késziteni. Mi csak képeket készitettünk kisfiam szobájába, de nagyon élvetük. A gipszet is mi öntöttük formába hozzá :-)))
szia, kicsit ki szeretném egészíteni a cikket.
Én mindenhez tapétaragasztót használtam. Fára, üvegre és fémre is. Semmi gondom nem volt vele.
Nagyon szeretem használni a vasalható közbélést. Rávassalom a szalvétát és úgy vágom ki azzal együtt. Ezzel anyagszerű lesz a minta. Remekül lehet használni fa dobozokra, konzervdobozokra, da akár sima anyagra is.
Sziasztok! Ha vam kedvetek nézzetek be ide: www.kreativoldal.5mp.eu
Még szerkesztés alatt van az oldal,de a pályázatra már lehet jelentkezni.
Ha van egy jó ötleted küldd el és falrakom az oldalra. (A munkaáról küld egy fotót és rövid leírást,ill egy nicket vagy nevet,amit a beküldőhöz írhatok.
E-mail címem:ani8791@citromail.hu
Efco lakk spray volt, és sajnos este csináltam, hagytam száradni, reggel pedig megláttam és azt hittem, megvakulok a színétől. :)
A szín nem, csak a tónus változott meg, de az pont elég.
egyébként szerintem amíg nem száraz, addig le lehet mosni (én legalábbis vízoldható festéket-lakkot szoktam használni)
száradás után már csak lecsiszolni lehet róla festékkel együtt
nem vagyok profi, csak így gondolom :-)
Hát... :) Tulajdonképp csak ötleteket gyűjtök egyelőre.
Bár tegnap trabantkékké varázsoltam az eleddig királykék dobozomat egy réteg lakkal, és lövésem sincs, mivel segíthetnék rajta, szóval ötletelhetünk. :)
Jamina!
Nagyon sok ötletet loptam a cikkből. Jön a karácsony és a gyerkőcökkel mindig csinálunk a mamiknak, unokatesóknak ilyen ajándékot. köszi
Sziasztok.
Lehet tudni, miért halt meg ez a topik? Pedig érdekes lehetett volna hosszabb távon...
Nagyon klasszak, nagyon ügyes vagy! :-)
Én is nagyon szeretek dekopázsolni, mert nagyon sokoldalú dolog. Persze más barkácsolós dolgokat is nagyon szeretek. :-)
Akkor Apud is McGuyver :D...
Persze azért tényleg vannak olyan férfiak, akik nem mindent tudnak megszerelni :). Apám is ilyen féle. Egy villanykörte is kifog rajta... Na azért nem, de majdnem. Úgyhogy nálunk a nők csinálnak mindent :). Villanyt, csapot, viedót stb szerelek...
Az jó, ha viccelődés van ebből :). Mert akkor legalább sértődés nincs :D.
Én apukám is az. De még mennyire. olyan megoldásai vannak, oylan hihetetlen dolgokból, hogy én már csak pillogok. :))))))
Büszke is vagyok rá nagyon. Párom viszont apa elnevezése után Pál. Rontó Pál, Pató Pál, palimadár. Mikor-mi. Egyébként nem erre keresztelték annó a szülők, de apa új elnevezése elterjedtebb nálunk. ja mondanom sem kell, ha elejtek valamit, akkor én leszek rögtön a pálné..persze nagy vihogások közepette :))))
Legyen is önbizalma :))), másképp nem tudná összerakni.
Kész McGuyver a párod :DDDD.
Remélem összejön.
Jah, a fényképezőgép rajtam is kifogott egyszer, de megmutatta a szerelő, hogy mit nem csináltam jól :), így végül a kis gép (egy újabb fajta tükörreflexes Zenit) működött még sokáig. Bár a szerelő megkért, hogy ne szedjem én szét máskor, bízzam "szak"emberre... Aha... hogyne, majd ha nem tudok vele mit kezdeni, majd akkor :).
Juj, sok sikert hozzá :))))), majd monca, hogy milyen lett.
Ügyi a pasi :D, ha ilyenbe belefog :)))
Ugrás a teljes írásra: Dekupázs, de okosan