Dagi hát (beszélgetés)
Nincs helyi fogyás. Ahová először rakódott le, onnan megy le utoljára. Ez neked valószínűleg a hátad, nekem (és még sok mindenki másnak) a combom.
Akkor fog onnan eltűnni, ha már nem lesz máshol felesleg.
Diéta+edzés. Ez segít.
Otthonre Péntek Enikőt érdemes megnézni, később meg lehet menni edzőterembe és megbarátkozni a súlyzókkal.
Fekvőtámasz, fél kilós súlyzóval karemelgetés, vagy amit Boycka is írt úszás, stb.
Persze ezekhez idő kell, mert minimum 3 hónap mire elindul, de ha kitartó vagy, akkor nem lehetetlen.
Nekem sosem volt dagi a hátam, de volt amikor nem volt ilyen izmos, de ekkor sem volt hurkás, gondolom azért, mert én kemény vagyok, de múlt év januárjától heti 3x1 órát tornázok és kb. 3 hónap alatt ismét izmos lett a hátam és kisebb is. A barátnőm puha, neki úgy is hurkás a háta, hogy sokkal kisebb nálam, pedig ő is jár velem tornázni.
Nekem volt dagi hátam,szülés után..
Ha egyenesen állsz,vagy ülsz,lefelé kinyújtod a karodat,felfelé fordított tenyérrel,és napjában,ahányszor csak van 3-5 perced,100szor hátrafelé mozgatod,akkor lemegy róla a "dagi".:)
Annyira emeld fel,hogy érezd,mozog a hátizom,már-már záródik a lapocka!:) Nekem így sikerült legyúrni:)
Sziasztok!
Olyan embereket várok ide akinek dagi a háta és ha felvesz egy feszülős felsőt, akkor hátul látszódnak a hurkák!
Ki mit tesz vele, hogy lefogyassza, mert nekem ötletem sincs. Fogyókúrázok, de onnan valahogy nem akar lemenni, szinte semmi.
Hát fogjunk össze, talán tudunk egymásnak segíteni!