Csirkemájas finomság recept
A Csirkemájas finomság hozzávalói:500 g csirkemáj
350 g gomba
400 g bacon
250 ml fehérbor
1 db hagyma
só
bors
100 g vaj
A Csirkemájas finomság elkészítési módja:
Tegyük egy serpenyőbe a vajat, olvasszuk fel majd pirítsuk meg benne a csirkemájat. Közben szeleteljük fel a bacont, a gombát és a hagymát. Amikor a máj kissé megpirult adjuk hozzá a bacont és keverjük össze, majd adjuk hozzá a hagymát és a gombát is, sózzuk, borsozzuk. Kavarjuk össze és fedjük le 5 percre, majd öntsük bele a fehérbort, ha szükséges még ízesítsük, hagyjuk 15 percet főni. Ha elkészült melegen tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2017. ápr. 24. 09:18
A csirkemájas finomság elkészítési módja és hozzávalói.