Csak úgy, minden más. (beszélgetés)
Ha betartod összejöhet...én most vettem meg ennek a kazinak a 2.részét...az egy már megvolt...3 napja csinálom...keményebb tényleg mint az első...3 napja úgy remeg a lábam, mint egy őzikének...
:-))))
hehe!sehol senki?
ha a gyerek ott van,nem tudok tornázni,mert nem hagy.
a gyerekem apja 2 napja hülye.elegem van a férfiakból!!!!
sziasztok. átkukkolok ide, rem. nem baj?
torna: tegnap vettem R. Rékát add önmagad v. mi a címe. mára gondoltam, hogy megcsinálom, de lehet csak hétfőn kezdem. van vkinek erről tapasztalata? ha tényleg -5kg lesz/hét akkor megveszem az összeset :D nem tom, nekem ez olyan hihetetlennek tűnik.
Ó bocs látom, már háromszor is hozzászóltál...
:-DDDDDDDDDD
Úgy mondod, mintha Te azóta is itt lettél volna!!!
Volt egy hozzászólásod?
:-DDDDD
Én hazamentem háromkor, most itt vagyok...hogy vagy? Miről lehet itt beszélni?
Mindenki elment tornázni?? :O
:)))
a jógában azt a részt szeretem a legjobban, amikor csak heverészni kell a földön és kipihenni az előző gyakorlatot...:DD
az nagyon megy....:)))
rajtam meg az embör nevetett amikor rámnyitott..:)
gyurmalány meg kiterült és be is fejeztem aznapra....:DD
Így igaz...mindenkinek arra van ideje, amire időt akar szánni...
:-DDDDDDD
Hááááát...sajna azért én sem rajongok... hanyagolom sajna sokszor...az esti testmozgás meg....TUDJÁTOK... ;-)
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na én tornázáshoz nem tudok hozzászólni, sose tornáztam...
max. jóga...
fúúúúú de gonosz vagy....:))
és most akkor? harmadik?
jáááááj, jóvan na, nincs is időd....:D
Én meg Czanikot utálom...
1:1
:-DDDDDD
hát má' arra sincs időd??
ennyire nem kéne rohanni...:))
és ő tudja már hogy nincs időd? :D
hejjj, szijjja....:)
legó mi?! nem azzal kéne esténként babrálni, azt nem mondta az embör?? :))
További ajánlott fórumok:
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- Írjunk közösen történetet! Mindenki egy mondatot tegyen csak hozzá!
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Csajoknak csak a menő, tapló, mindenkit ismerő, kigyúrt, bunkó srácok jönnek be?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal