CRP 127/1 érték, mennyire súlyos? Megnyugtató lenne, ha valaki volt hasonlóan (beszélgetős fórum)
Nekem ez az értékem még nem volt magas, vagy nem nézték, akkor amikor magas lenne, de pl. a tesómnak ennél magasabb volt, közel 200, amikor a foga begyulladt.
A csípő protézis műtét után négyszáz valamennyi volt.
Senkit nem érdekelt.
A fogára antibiotikumot kapott és ugye a protézis műtét után is mindenkinek adnak, ami hatására rohamosan lecsökkent.
Hát nem piknik az biztos.
Minden esetre azért neked sem árt résen lenni.
magas vérnyomás,kéz és arc zsibbadás volt,de folyadék hiánya miatt,kardiologiai részen semmi gond nem volt.
Megkérdezhetem mi volt a gond nálad?
Mondjuk ilyen /1-gyel nem találkoztam. Viszont 135-nél napi 4 adag szteroidot kaptam intravénásan a kórházban, igaz más értékeim is messze voltak a normálistól.
Hasmenés és hányás miatt kellett a kivizsgálás?
Nem kell aggódnod.
A CRP bármilyen gyulladástól emelkedhet, akár egy fogtól, derékfájástól, mandulagyulladástól, stb.
További ajánlott fórumok:
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Depizős fórum, avagy más problémái megnyugtatnak...
- 4 hónapos manókám mostanában minden nap egy-egy időszakban sírva fakad és nem tudom megnyugtatni. Mit lehet tenni?
- 2, 5 éves lányom pár hete minden éjjel kb 2 oránként felébred és ordit dobálja magát, még megnyugtatni sem tudom mert ellök, mi lehet vele?
- Mi az amivel megnyugtatod Magad?
- Szerintetek igaz az, hogy magzat ha állandóan hall egy zenét az később megnyugtatja majd?