Bűn együtt lenni egy nős férfival? (beszélgetés)
Engem zavarna hogy házas, úgyhogy először azt oldja meg.
Mintha több érv szólna ellene, mint mellette.
Nekem nem etikus, fél szívvel meg nincs értelme csinálni.
Az érzés,amikor a babád a férjedre hasonlít,nem a kollégádra
Nem teljesen mindegy, hogy a szex a nejevel jo vagy nem? Nem ez volt volt a kerdes, hanem az, hogy van vagy nincs szex.
Hidd el, hogy a legtobbnek tokmindegy es baromira semmi koze ennek ahhoz, hogy en kikkel voltam! Amithatod magad, de ok siman kulon tudjak valasztani a szex testi meg lelki reszet. Es nyilvan nem a budos, fogatlan, koszos stb. nokrol beszeltem, hogy mindegy nekik.
"Bár azt kevésbé hiszem el, hogy egy pusztán szexkapcsolatra csak házas pasast lehet találni, de mindegy"
Találnak könnyen nem házast, de több nőtől hallottam már, hogy nekik praktikusabb erre a célra egy házas/nem független pasi.
Én nem állítottam, hogy csak a férjek szoktak félrelépni.
Azt is megértem, ha valakinek csak szexre kell egy pasi. (Bár azt kevésbé hiszem el, hogy egy pusztán szexkapcsolatra csak házas pasast lehet találni, de mindegy.) Viszont azt nem értem, hogy ha egy nő csak testi kapcsolatra akar egy házas hapsit, akkor minek ez a sok körítés? "Rossz a házassága" "Szerelmes belém" "Borítana mindent" Stb. Ebből nem az látszik, hogy csak kell a szex és kész. Ebből az látszik, hogy itt, bár még a viszony nem is jött létre, az érzelmi bevonódás már meg is van. És ez az, ami miatt végül fájni fog.
Szerintem nem bűn, ha a feleség emiatt nem szenved hiányt a kapcsolatban, neki is jó így (nem kell tudnia róla persze). Szerintem sem akadály a 10 év.
Én azt gondolom, sok kapcsolat nem tud megújulni, pláne a gyerekek után, hiába szeretik egymást a felek, szexuálisan nem tudják felébreszteni egymásban a vágyat. Ettől még nem kell szétrombolni egy családot azonnal, az első adandó alkalommal, hogy belép egy új nő. Tulajdonképpen van az a szitu, amikor egy szerető pont hogy egyben tud tartani egy nem teljes kapcsolatot és ez pozitív. Most majd jönnek azok a hozzászólók, hogy a feleség biztos nem így gondolná és megérdemelné az őszinteséget... Nem, szerintem ahol ilyen szintű a probléma, hogy egyik félnek 3. kell, akkor ott bezáródtak bizonyos kapuk. Őszintének korábban kellett volna egymással lenniük a feleknek, hogy ez ne alakuljon ki. De ez semmiképp sem a szerető bűne, hogy ideáig jutottak.
Szerintem nem bűn belemenni egy ilyen kapcsolatba, húzzátok meg világosan a határokat, aztán idővel kiderül van-e komolyabban is dolgotok egymással. Ezt ne determináld így előre.
Akkor nem csak a házasság, hanem a szex is szar már :)
Szerintem a férfinek sem mindegy milyen a szex. Nem tudom persze kikkel voltál eddig. Van az a szint ahol lehet mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Kos férfival együttélni
- Lennétek együtt egy férfival a pénze kedvéért?(Érzelem nélkül)
- Egy olyan férfival lehet jóban lenni, aki csak lefektetni akart volna?
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Hány férfival voltatok együtt?