Buktál már le reptéren? (beszélgetés)
Brüsszelben vásárolt igazi csokikrémet vettek el tőlem :( hiába mutogattam, hogy itt a zárjegy!
remélem a hajukra kenték :DDD
Az izraeli repteren kerdeztek, van-e valami a taskamban, ami nem belevalo- mondtam, hogy egy koromreszelo, amire felkapta a tiszt a fejet. A ferjem majdnem rosszul lett, mert eppenhogy odaertunk, az ellenorzes eleg sok idot igenybe vehet, ha felrevisznek es szetszednek, kikerdeznek.
Elotte neki mondogattam, hogy a reszelomet a taskamban felejtettem, o pedig megkert, hogy hallgassak, ha kerdeznek mondjam, hogy semmi nincs nalam, de kiboktem.
Vegul nem volt gond.
Frankfurtban pedig elvettek a szemoldokcsipeszem Izraelbe utazas elott, Budapesten nem is neztek meg a taskam, pedig mar akkor benne volt.
Ezek vegulis nem lebukasok.
en sem, amig meg nem talaltak mindkettot.
De ugy altalaban semmilyen elektronikai cuccot nem szeretnek.
Allitolag szexualis jellegut meg ugy ahogy van tilos, de ezt csak olvastam, nem probaltam. :-)
En egyebkent lebuktattam ket sracot az egyik jaraton.
Feljottek a gepre egy kessel. (igaz kicsi volt, de mellettuk ultem es nem tuntek tul bizalomgerjesztonek)
Csendben odamentem a legikisero holgyhoz es megkerdeztem, hogy ezek az utasok hogyan jutottak at a biztonsagi ellenorzesen? Elvettek toluk, majd (titokban) a legikisasszony nagyon halalkodott nekem.
Lehet, hogy genyosag volt, de nem ereztem magam tul jol olyan kozel a keshez....
úgy el voltam gondolkodva,hogy a fél literes palack üdcsit kortyolgatva mentem a kapuhoz:-)
csak akkor tűnt fel ,mi van a kezemben mikor megjegyezte a hölgy,hogy mivel látta,hogy belekortyoltam,így a velem lévő 3 éves kisfiamra tekintettel felvihetem
nem reptér,de bíróságra már próbáltam a detektoros kapun körömollóval bevonulni
hajjaj, kisollo, folyadek (veletlenul)
Indiaba ket laptoppal erkeztem, eszrevettek, Csak egyet lehet bevinni, de szerencsem volt, kidumaltam.
Az aprosagoknal nem kell szivozni, hadd vigyek... a szabaly az szabaly.
További ajánlott fórumok:
- Mindig becsipogok a reptéren, nem hordok semmilyen ékszert, se övet, soha nem találtak semmit, mitől?
- Külföldi csomagok megakadtak a reptéren
- Mit csinálnak egy személyi igazolvánnyal a reptéren?
- Volt olyan, akinek meghiúsult az utazása- amikor már a reptéren volt- a pandémia miatt?
- Igaz az, hogy Magyarorszagon a repteren mar nem ingyenes a borondoket hordozo tologatos kocsi, hanem fizetni kell erte?!
- Utaztatok már 1 éves gyerekkel úgy, hogy hajnal 3-kor volt a reptéren a találkozó?