Büdös hüvelyi folyás? (beszélgetés)
Azonnal nőgyógyász!Majd ha ő felállította a diagnózist, és azt monja, erre a problémára elegendő a gyógynövényes ülőfürdő, vagy az általa kiírt kezelés kiegészítéseként, akkor megfogadhatod a házilagos praktikákról szóló tanácsokat.
A bűzös folyás éppúgy lehet csip-csup nőgyógyászati probléma jele, mint komolyabb fertőzésé, ami tovább is terjedhet a belső nemi szervekre, súloys galibát okozva. Ha még napokig otthon kezekgeted, esetleg tüneti javulást tapasztalsz, és sokkal később fogod felkeresni az orvost, addigra egrészt nagyobb lehet a baj, mésrészt a tünetek elnoymásával megakadályozod őt abban, hogy tisztán átlássa a problémát, esetleg te is oka leszel, ha félrekezel.
Akkor inkább orvos vagy továbbra is ülőfürdő?
nekem is van cisztám a bal petefészkemben
kb másfél évente megnő, és kifakad, de nekem víztiszta, és teljesen szagmentes "víz" jön belőle
szerintem menj el dokihoz
Miért nem kérdezed meg dokitól? telefonálj be egy rendelőbe, sztk ba, ha már nem tudsz elmenni. Nem tudom a teával mi baj lehet. Kamillába ülni, inni az jó lehet. Drukkolok, hogy jobban legyél!
Jobbulást !!!
Szia!
Ne igyál rá cickafark teát, úgy tudom ilyenkor nem szabad...nekem is volt hasonló amikor kifakadt a cisztám az előtt, úgy kb. 2 hónapig.
Sziasztok!Nagyon kellemetlen ez 7cm es cisztám van és lehetséges hogy attól van büdös hüvelyi folyásom? Cickafarkteát iszom és ülőfürdőként is használom! remélem segít! Tapasztalatokat várok! Üdv
!
További ajánlott fórumok:
- Kellemetlen téma, hüvelyi folyás....
- Hüvelyi viszketés, de folyás nincs, vagy nem jelentős, és nem szagos.Mi lehet?
- Hüvelyi folyás
- Menstruáció előtt milyen hüvelyi folyásnak kell lennie?
- Hüvelyi folyásnál kötelessége-e az orvosnak a kenetet vizsgálatra küldeni?
- 4-5 hetes terhességnél, mennyire normális a bő hüvelyi folyás?