Bőrgomba a testen mennyi idő alatt múlik el? (beszélgetés)
És ez gomba?
Nekem a nyakamon pont úgy néztek ki ezek a kiütések, mint a szeplők. Nem emelkedtek ki a bőrből csak más színűek voltak, nem viszketett, nem sebesedett, stb.
Az ekcémámat viszont nem tudom kikezelni, pedig tudom, hogy kozmetikumoktól és tisztító szerektől van, de pl. holnap jönnek a takarítónők és letörlik az asztalomat valamilyen vegyszeres lötyivel, én meg holnapután azon fogok könyökölni és jön megint a vakarózás, kenegetés, stb.
Én azt hallottam, hogy van ami sosem múlik el, illetve olyan makacs, hogy hónapok kellenek a javuláshoz. Hol van? Ugyan is biztos számít, hogy olyan helyen van, ahol takarva van vagy nincs.
Sajna egyszer én is összeszedtem valahol, úgy 20 éves lehettem és a nyakamon lettek foltok. Egy ideig nem foglalkoztam vele, mert olyan volt, mintha szeplő lenne, de a nénikém azt mondta, hogy nem volt ott és irány a dokihoz. Már nem emlékszem a krém nevére, de biztos nem az volt, amit te írtál. A dokim azt ajánlotta, hogy naponta 3x kenjem és előtte alkohollal mossam le, illetve esténként micosid hintőport is szórtam rá. Hamar elmúlt. A dokim ezen nagyon meglepődött.
A bőrgomba, hol máshol lehetne, mint a testen?
Amúgy amint kiderül, hogy mire a leghatásosabb hamar elmúlik.
Nekem ekcémám volt, és amióta tudom mire reagál, már napok alatt elmúlik.
Nem biztos, hogy elsőre sikerül belőni, hogy melyik készítmény ez, ami tényleg használ.
Egy hét elteltével már mutatkoznia kellene javulásnak.
A bőrgyógyásztól kérdezd, hiszen itt látatlanban nem szakemberek honnan tudhatnák, még akkor is, ha esetleg már volt nekik. Nincs két egyforma eset még ugyanannál a személynél sem, hát még másnál.
Jobbulást!!!
1 hete használom a Fucidin nevű bőrgomba elleni krémet,de nem akarnak eltűnni az istenért sem. Csak kisebbek lettek és jött 1-2 új de ilyen picik,mennyi idő múlva kéne eltűnnie?
(fehér pontok)
További ajánlott fórumok:
- Mit néztek meg egy emberi testen először? Férfiak és nők, mire indultok be?
- TKÉ testen kívüli élmény
- Terhesség alatt a hason kialakult hosszanti barna csík mikor múlik el?
- Mennyi idő alatt múlik el az izomláz ha Richtofit krémmel kenem? És hányszor kenjem?
- Volt már valakinek árpa nevű betegsége?Mennyi idő alatt múlik el?Mivel kezeljem?
- Végbélrepedés mennyi idő alatt múlik el?