Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
"Járnál egyedül edzőterembe?"
Jártam, igen. Nem mondom, hogy nem volt benne para eleinte, de mivel edzővel edzettem, így mégsem volt olyan érzésem, hogy "furán néznek rám".
Környezetedben látsz boldogtalan párokat, akik együtt vannak?
Sosem lehet tudni, hogy ki boldog, ki nem. Főleg a mai social mediás korban. A boldog felszín és kifelé mutatott harmónia nem mindig igaz.
Persze. Ráadásul nem csak ott edzek, hanem gyalog megyek jövök.
Persze. Jártam is, járnék is, ha lenne a közelben.
Járnál egyedül edzőterembe?
mikor jártam,csak egyedül jártam,hogy semmi ne vonja el a figyelmemet és haladjak.
Nem mernék. 😄
Jártam, kb. egy éve nem járok, de megint nagy az elhatározás bennem, hogy járok.
Na, pont erről írok;)
Nem kell átütemezni, megosztani és semmit mást tenni. Lesz még egy ember a családban, ennyi.
Elvárások? Milyen és ki részéről?
Szerintem, manapság túl van ez is lihegve.
Bár az is lehet, hogy a kor miatt van. Egyre később vállalnak gyereket a párok, így egyre kevesebb a türelmük, nehézkesebb minden nekik...
Környezetedben látsz boldogtalan párokat akik együtt vannak?
Nem foglalkozom ilyen mélységben senki magánéletével.
'mert ott már nem csak ketten vagytok és ezen buknak el sokan, hogy ugyanazt akarják családosan mint család nélkül.'
Nem, nem ott buknak el, hogy ugyanazt akarják csinálni, hanem ott, hogy teljesen mást csinálnak, miközben ugyanazt kellene.
A gyerek<>rabszolgasággal
Ennek ellenére sokan, saját magukból csinálnak rabszolgát, pedig nem kellene.
Vallomáshoz: minden kapcsolat más. Az, hogy én egy kapcsolatot milyennek látok kívülről, nem számít. Nem vagyok ott napi 24 órát, és közöm sincs mások kapcsolatához, hogy én mondjak egy kapcsolatra bármit.
A környezetemben élő/általam ismert párok között is vannak olyanok, akik szerintem minden más mellett boldogok együtt, és vannak olyanok, akik elváltak bármi miatt.
Olyanokat nem ismerek, akik együtt vannak, de nem akarnak.
Környezetedben látsz boldogtalan párokat, akik együtt vannak?
Rengeteget. És inkább a nők ragaszkodnak a rossz kapcsolathoz, mert "férjhez kell menni".
Környezetedben látsz boldogtalan párokat akik együtt vannak?
A gyerekes részre reflektálva…. Nem mindenkinél, de sokaknál látom hogy nehezen birkóznak meg azzal, hogy gyerek után is olyan szinten tartsák a kapcsolatukat. Szerintem nem is lehet, mert ott már nem csak ketten vagytok és ezen buknak el sokan, hogy ugyanazt akarják családosan mint család nélkül. Pedig családosan is biztosan lehet boldog egy pár csak máshogy kell megtalálni a boldogságot meg az alkalmat kettőtökre.
"Környezetedben látsz boldogtalan párokat akik együtt vannak?"
Nem foglalkozom mások magánéletével.
macskás szavazás...
a legszelidebb állat sem szereti,ha evés közben zavarják,én simogathatnám az enyémet,nem harapna,vagy kapna meg soha,de egy idő után otthagyná a kaját az biztos,inkabb visszamenne később...Mikor elé teszem,megcirógatom a kis fejét,megnyalintja a kezem,és mehet a menet :)
"A ti macskátok is jobban eszik akkor, ha evés közben a hátát simogatjátok?"
Soha nem jutott eszembe, hogy evés közben simogassam a hátát.
Számtalan simogatást kap, de nem evés közben. Simogatás nélkül is jó étvágya van.
A ti macskátok....
10 éves együttélésunk alatt először az előbb simogattam meg
a kajalo Picike hátát.teljes erővel megharapott. biztos azt
Hitte,hogy én akarom elvenni a Felixet és a virslit.
Szóval nálunk nem jon be.
Macskás...
Manapság jól elkényeztetik a macskákat, az holtbiztos!
Egerészni meg a gazdája megy!🤣🤣
A ti macskátok is jobban eszik akkor, ha evés közben a hátát simogatjátok?
Igen. Meg szoktam kérdezni őket, hogy éhesek vagytok? És akkor kórusban nyávognak. Kiteszem a kaját, majd mondom nekik, hogy egyenek, mert addig nem kezdik el, csak néznek rám nagy szemekkel. 😄 Ezt naponta kétszer eljátszuk. Jobban esznek, ha a közelükben maradok.