Beleszerettem a munkatársamba, aki ráadásul foglalt. Hogyan felejtsem el? (beszélgetés)
Egy ténylegesen működő, normális, jó házasságot nem lehet csak úgy kibillenteni egy kaland miatt, - főleg, ha már gyerekek is vannak.
Ha mindkettő jó házasságban él, de működésbe lép a kémia, akkor mindegyiknek van félni valója a lebukástól.
Ha viszont az egyikük házasságban él, a másikuk pedig szabad, hát ott már gubanc van.
Ha egy családanya szeretne közelebbi kapcsolatot egy 12 évvel fiatalabb szabad pasival, az nem biztos, hogy szerelem, - az talán egy testi vágy, s amíg nem teljesedik be, hajtja a kíváncsiság!
Nekem bevallotta a strandon egy középkorú pedikűrös nő, hogy még ma is kíváncsi. Ha megtetszik neki egy "kuncsaft", addig bájolog vele, amíg nem kapja meg a telefonszámát.
A páromnak is szüksége lett volna pedikűrre, meg is kérdezte: "na, hogy dolgozik?" - "sz@rul"!!! - mondtam röviden. DDD
Miért veted rá magad az első fickóra, aki szembejön?
Törődj a gyerekeiddel. Szánalmas, hogy ennyire ki vagy éhezve és még ki is mutstod nyíltan. Vegyél vibrátort.
Én azért nem értem, hogy szerettél bele egy kölyökemberbe. Mert a 12 évvel fiatalabb az én számomra az lenne.
Persze hogy kellemetlen volt neki.
Húúúú, lányok, - nekem volt egy nagyon ciki kalandom!
Barátnőmhöz jártam be a kórházba, aki egy szobában feküdt egy ab.-szos csajjal. Na azt 3 nap múlva ki is engedték, egy darabig együtt mentünk az úton.
Elhaladtunk egy telefonfülke mellett (akkor még nem volt mobil), s megkért, tárcsázzam a barátja számát és mondjam meg Tominak, hogy "vele minden oké, túl van rajta".
Megdöbbenésemre egy nő vette fel a telefont és tök akadozva előadtam, hogy bocs a zavarásért, Tomival szeretnék beszélni.
Mire a nő hangosan: "Toma gyere, már megint valamelyik qurvád van a telefonnál!"
Majdnem elájultam, alkalmi ismerősöm pedig dőlt a nevetéstől...
Szia Suzanne, nálam hasonló szitu volt. Barátnője volt, már nem volt tuti a kapcsolatuk, mondjuk a vonzalom kölcsönös volt. Eleinte barátok lettünk, egyszer elmondtam neki, hogy kell és pont. Akkor és ott annyiban hagytuk. Közben lett egy pasim, eljöttem a cégtől. A sráccal szétmentünk, a volt kollégámmal egy hétre rá elkezdtünk randizgatni, bár akkor még nem költözött el az ex, szóval szigorúan közös kimozdulások voltak, semmi más. Egy hónapra rá az ex is fölfogta, hogy a kapcsolatnak véga plusz a párom elég egyértelműen a tudomására hozta, hogy találkozgat velem. Slussz. Azóta boldog kapcsolatban élünk.
Ha viszont nálatok nem kölcsönös a vonzalom, felejtsd el. És ne menj bele abba, hogy harmadik legyél.
Hajrá :)
1.Ne gondolj rá, ne nézz rá, majd lassan elfelejted:-)
2. Szerelmesedj bele egy másik pasiba, aki szabad.
Akkor szabad elmenni máshová dolgozni.
Én ezt tettem. Sőt! Még abból a városból is elköltöztem.
Ha működik a kapcsolata, akkor nem is tudnál. Max egy kis vihart kavarni. Ha meg nem, akkor hamarosan szabad lesz. Ha meg jó neki a rossz kapcsolatban is, az is az ő dolga.
Hogy tudnád elfelejteni, ha munkatársak vagytok, és miért is kellene? Elég tudomásul venni, hogy kapcsolatban él. Változtatni ezen pedig csakis ő tud ha akar.
Pfff!
Úgy, hogy lépsz tovább! :D
Anyám!
Remélem, nagyobb gondod tényleg nincs..... :D
Nem örülnék neki :(
De itt nem is az volt a kérdés hogyan szerezzem meg, hanem hogyan felejtsem el :/
Nem állnék közéjük úgysem. :(
Teljesen mindegy, ki mit mond.
Ez munkahely, nem pedig ...
Házinyúlra pedig nem lövünk!!
Persze az se mindegy, hogy melyik oldalán állunk a kerítésnek! És ha a tiédre vetne valaki szemet?!?!?!! Hogy esne?
De a barátnőjét eleve nem szereti akkor sem ha egy kis hancúrra vágyik indegenbe :)
Mindegy, erre én is gondoltam, hogy lehet nem kell azért másoknak hinni, de hát nem egy ember állította ezt és ők jobban ismerik mint én. De nem is ez a lényeg amúgy.
Nyilvánvalóan így van, mert olyan sokszor olvasni azoktól, akik betolakodni készülnek egy kapcsolatba ;).
Nem kell elfelejtened, nem is tudod, amíg együtt dolgoztok. Elég egyszerűen tudomásul venned, hogy nem a tied. Ilyen egyszerű. Ha tényleg nem szereti, majd szakítanak, akkor légy elbűvölő. Egyébként valószínű, hogy mivel odavagy érte, minden jelet úgy értelmezel, hogy nem szereti a párját.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Tetszik egy munkatársam, de nem lenne szabad, a kora...
- Több mint fél éve viszonyom van egy munkatársammal és nem...
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)