Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Szia!
MA inkább ne menjünk úszni, elfelejtettem, hogy Valentin nap van, így sütök sütit, meg lesz szerelem este, mintha máskor nem lenne :D.
Miért csináltál mézeskalácsot? Én csak karácsonykor szoktam csinálni. Mondjuk attól még lehetne máskor is :D.
Végül nem írtam semmit az úszásra, esetleg csütörtökön bevállalom.
Szia! Jól telt, csak gyorsan. Vidám kis hétvége volt, szülinapozás a családdal.
ma nekem nem jó az uszi. Van egy csomó dolgom, és a mosógép miatt is aggódhatok, mert képzeld, reggel mikor mostam, alatta megjelent a víz. Most még nem tudom, hogy azért, mert nem jól csuktam be a mosószeres fiókot és ott folyhatott ki, vagy komolyabb a dolog. Remélem nem kell kicserélni, mert elég macerás kiszedni a helyéről :(. Most várom, hogy felkeljen a fiam, és mossak még egy adagot megállapítani a helyzetet.
Szia!
Hogy telt a hétvége? Nekem nem volt időm megcsinálni a festéket amit akartam, mert sok időbe telt mire kész lett a mézeskalács. Vasárnap meg anyósékoz mentünk. Úszni mikor megyünk?
Csak a házimunkát kellene megcsinálni, de abszolút nincs kedvem..
Nálad mi újság?
2 db már van. Mennyire sürgős? Hétvégére meglesz a 6, de talán több is.
Én mécsestartót csináltam belőle karácsonyra üvegfestékkel, és szalagot kötöttem a nyakára. Egész kis csinos lett.
Fél 7 az uszi előtt?
De van sok, de nincs fedelük, mert azokat kidobálom, az üvegeket meg a szelektív kukába hordom, azok szatyorban várakoznak a lustákra.. de folyamatosan termelődik, hány kell?
megyünk úszni holnap?
ja, megvan, a leírást nem mutatta hozzá :)
most nézem gépen :)
:) akkor jó, kicsit sietnem kell, mert a faszim megy bulizni :)
már alig várom
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?