Bekavar az édeshármas? (beszélgetés)
No én kiprobáltam a barátnőmmel mindkét verziót. Voltam két csajjal mindenki mindenkit kényeztetett. Fergeteges volt.
Szerette volna kipróbálni két pasival, ezt is megadtam neki. Beszerveztem a haveromat, kényeztettük kikészítettük. Érdekes volt. Nem feltekenykedem, ha szeretné megadnám neki újra.
Úgy érzi lányt szeretne inkabb. Mit mondjak, nem ellenkezem a döntése ellen. Jól érezzük magunkat, a szexünk fergeteges. Ezt csak azert írom nem untuk meg egymást. Mi mindketten akarjuk, és simán beleférne ha találnánk egy szimpatikus csajt hogy 3-an sok időt töltsünk együtt. Nem csak szexre barátnak is.
Úgy nézz ki felerősödtek. Én biszex vagyok. A barátnőm leszbikus biszex hajlamokkal, és már a párommal amikor ott voltam volt aktus is.
Bizalom és szeret kérdése.
Párommal 4. hetes korom óta nem volt aktus, túl érzékeny méhszájam.
Volt a hibás lépés, egy negyediknek egy biszex lány. Amanda egy volt partnere. De nem volt nagy ráfázás.
Szerintem azért ezt nem lehet hasonlítani egy tévézéshez.
Egyébként pedig hol van akkor az, hogy a másik a TÁRSAD, hol van a tisztelet, a megbecsülés, a szeretet egymás iránt, ha kell egy harmadik közétek, hogy érdekesek és emlékezetesek legyetek egymásnak?
"Na ilyen a csoportszex egy olyan párnak, akik az érzelmet tartják fontosabbnak, mint a testet."
Szerintem meg a csoportszexnél éppenhogy nem az érzelem a fontos, csak a test. Dugás és semmi más, semmi érzelem, semmi gyöngédség.
Ha kell a harmadik, akkor tényleg megette a fene. Ha azonban színesíteni akarják, arra nagyszerű megoldás.
Tudod ez olyan, mint a TV meg a színház. Minden este vacsora után gatyában leülsz a tévé elé és megnézel valamit, ami nem nagyon unalmas. Ha színházba mész, felöltözöl rendesen, nyakkendőt kötsz és megnéztek valamit ami érdekel. Utána beültök valhová vacsrázni, majd taxival mentek haza.
A tévéműsorra már másnap nem emlékszel, egy jólsikerült színházi estét még sokáig felidéztek.
Na ilyen a csoportszex egy olyan párnak, akik az érzelmet tartják fontosabbnak, mint a testet. Egy-egy jól sikerült bulira még évek múlva is emlékszünk.
Sok ilyen cikket, fórumot olvastam már erről a témáról és a legtöbb esetben leginkább csak az egyik fél akarta nagyon, a másik kevésbé vagy egyáltalán nem. Így sokszor okozott törést egy kapcsolatban az édes hármas.
Bár vannak ellenpéldák, de azt hiszem, az a kevesebb.
Szerintem sokan fantáziálnak róla, ahogy azt előttem is írta valaki. Viszont más egy fantáziakép és más, amikor tényleg sor kerülne rá.
További ajánlott fórumok:
- Fiatal férfiú édeshármas iránt érdeklődő nőt keres
- A világ legokosabb bekavarása! Véleményezzétek!
- Amikor az ex megpróbál bekavarni...
- A bekavart túrógombóctésztát hogy lágyíthatnám? Több túróm nincs.
- Te hogyan hódítanád vissza az ex vőlegényed 1, 5 hónap szakítás után úgy hogy félreértés (szülők bekavartak) miatt mentetek szét?
- Idén elég sokat fogytam, ez bekavarhat a menzeszembe?