Balesetbiztosítás mikortól fizet? (tudásbázis)
ÉN IS EBBE A CIPŐBE JÁROK
SZERZŐDÉST MÓDOSITOTTAM 2012.03.22-ÉN TELEFONON
DE VOLT LAKÁSBIZTOSÍTÁSOM CSAK ÉPPEN BALESETRE NEM VOLT.MEGKÖTÖTTEM A SZERZÖDÉST AMIT MEGKAPTAM ALÁIRTAM ÉS VISSZA KÜLDTEM AMI ODA ÉRT 29-ÉN
SZERENCSÉTLENSÉGEMRE A KISLÁNYOM LEFORRÁZTA MAGÁT 1 FOKÚ ÉGÉSI SÉRÜLÉSE LETT.A KOCVKÁZAT VISELÉS KEZDETE 22-E A SZERZŐDÉS SZERINT A DIJFIZETÉS KEZDETE ÁPRILIS 1-E FELHIVTAM A BIZTOSITOT EL MONDTAM A PROBLÉMÁMAT AZT MONDTA A HŐLGY MIVEL HOGY 29-ÉN ÉRT ODA A SZERZŐDÉS ÉJFÉLTŐL ÉRVÉNYES AZ ORVOSI PAPIRON MEG 19.45 PERC SZEREPEL AKKOR TŐRTÉNT A BALESETE A KISLÁNYOMNAK SZOVAL LEHETSÉGES HOGY 4 ÓRA HOSSZÁN MÚLIK HOGY FIZET A BIZTOSITÓ VAGY NEM.PEDIG ÉN ÚGY TUDTAM HOGY AMIKOR MEGKÖTJÜK A SZERZŐDÉST AMIT ÉN TELEFONON KÖTÖTTEM MEG 22-ÉN AKKOR AZ ÉJFÉLTŐL ÉRVÉNYBE LÉP.
AKI TUD ERRE VÁLASZT AZ KÉREM VÁLASZOLJON.
A "leghamarabb" azt jelenti, hogy annál előbb nem; azt nem jelenti, hogy két hét múlva életbe lépő szerződés hamarabb érvényessé válik a korábbi fizetéssel.
Ezt csak józan paraszti ésszel állítom. Szóval persze, kérdezd meg attól, akivel kötötted, csak ne fűzz túl nagy reményeket hozzá...
Mindenképp keresd meg azt a személyt, akinél kötötted. Önálló bal.bizt.? Nyújtsd be a biztosítónak az igényt. Ha elutasítják a szerződési feltételek alapján reklamáld meg, hivatkozz a PSZÁF-ra és a fogyasztóvédelemre.
Biztosítós vagyok, és 2 dolog létezik. Halasztott kockázatviselés (konkrét dátum a jövőben) vagy a következő nap 0 óra.
Március 14-én kötöttem egy balesetbiztosítást, és szerencsétlenségemre másnap, 15-én délután eltört a lábam, műteni is kellett!!!4 nap kórházi ápolás, és 6 hét gipsz, ami ezután jön!
Fizet ilyenkor a biztosító??
A kockázatviselés 04,01!!!
De a szerződés nem akkortól él amikor én aláírtam???
Hozzáértők véleményét kérem!!Vagy aki már járt így!!!Bejelentettem a káresetet, de előzetesen azt mondták, hogy nem fizetnek!!!El kell ezt fogadnom???
Köszönöm annak aki válaszol!!!
További ajánlott fórumok:
- TB fizetés, mikortól és meddig?
- Adóstársat mikortól veszi elő a bank, ha az adós nem fizet?
- Mikortól számít a 15 nap, fizetési meghagyás esetén?
- Ha munkába állok és fizetik a TB-met, akkor mikortól vagyok jogosult az ellátásra?
- Most kezdem el magamnak fizetni a tb-t.Mikortól lesz a taj kártyám újra érvényes?
- Mikortól kell fizetnem magam után a TB-t?