Aug. 8-15-ig nyaral valaki Siófokon? (beszélgetés)
Már becsomagoltunk.Lassan beveszem az altatómat is ,hogy aludjak is valamennyit.:-)
Csodás nyaralást kívánok.Remélem jó időnk lesz,bár én tettem be meleg holmit is.
Mi csak szombaton reggel tudunk menni mert a szállás csak akkortól él:-(
Remélem végig jó időnk lesz,bár nem bánnám ha kicsit mérséklődne ez a meleg már:-)
Köszönöm a tájékoztatást:-)
Bár autóval megyünk de szerintem amit csak lehet
gyalog közelítünk meg, pontosan a parkolás miatt. Nem is az ára mint inkább a zsúfoltság és a hely hiány miatt.A Coce Clubon a CocaCola Beac Hauset értsem?
Sziasztok!
Jövő hétvégén gyertek Siófokra,ha még fürödni is szeretnétek,mert a jósok szerint a 15-i hétvége már hűvös lesz és esős.
Jövő szombaton lesz a Bikini koncert és kézműves vásár,valamint a városnéző vonat a partról csak pénteken INGYEN viszi az utasokat!!!
Mi pénteken megyünk vonattal.
Jön valaki esetleg vonattal???
Egész nap programok vannak a Coke Clubon. Napközben magyar koncertek, filmvetítés, stb. Este pedig indul a buli.
A hajókirándulást ne hagyjátok ki, az egy élmény. A Petőfi sétánnyal párhuzamosan, a vasút túloldalán egy kirakodóvásáros utca van. Beljebb pedig a központ. Ott van egy jó étterem (Roxy étterem és kávézó). A parkolás drága: 300 Ft/óra.
A Petőfi sétány mellett van egy nagy park, szökőkút. Ha elindultok Zamárdi irányába a főúton, és elhagyjátok Széplakot, bal oldalon láthattok egy parasztcsárdát. Ott van egy nádas és az élővilága, és bungallós kirakodóvásár.
Vásárolni mindenképp a Tescoba menjetek (autópálya mellett van), mert a Jégcsillag és társai német pénztárcákhoz vannak igazítva. (Rekord: 1600 Ft 16 db-os o.b. tampon)
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha beugrik valami, akkor írok.
bár mehetnék....de dolgozom.pedig úgy hiányzik már a Balaton:(
de majd jól gondolok rátok!:)
Nincs senki aki ott is lakik és ismeri a várost, a szórakozóhelyeket a lehetőségeket?
A kirándulás és a programtervezőt már átböngésztem.
Van valaki aki éppen ebben az időben Siófokon nyaral? Tudna valaki programokat ajánlani egy 50.-es párnak?
Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki Siófokon valami tuti kis szálláshelyet? Ami nem túl drága...
- Siófokon profi magán-fogorvost tud valaki ajánlani?
- Tud valaki Siófokon baba-mama klubról?
- Siófokon lakik valaki a vasút környékén? Kerékpáromat szeretném megőrzésre letenni.
- Járt már valaki Siófokon a Hotel yacht clubban? Véleményeket kérek!
- Siófokon tud valaki jó nődokit?