Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, engem is Rodrigo fog műteni tudok Neked irni Messengeren?
Koszi
Míves Barbara
Sziasztok . Valakivel szeretném felvenni a kapcsolatot aki már átesett mini facelift beavatkozáson , hogy mik az előtte utáni tapasztalat . Köszönöm ha válaszolsz .
Az ödéma lement azért làtod így zsír betoltes is volt ?
Illyetve nem inkább ugy változik hogy elejen feszesebb aztan sajnos kicsit lejjebb megy ?Nekem mindenki ezt mondja sajnos:(
Szia.
De nekem nem változik, vagyis már olyan amilyennek lennie kell, azzal nincs baj.Csak érzeketlenség és hogy kemény ott a bőr.
Engem januàrban műtöttek nyugi még sokat fog vàltozni jó irànyba nekem 6 hónapig vàltozott folyamatosan de akàr 1 évet is mondanak türelem jàték az biztos 😊
Két hónapja mütőtt a doki, és ödémam semmi nincsen viszint a fülemnél a bőr kemény és meg mindig erzeketlen:(Félek hogy igy marad:)Fura a kinézete is ott minha nem lenne fényes mint az arcomon a többi részen.Hát bízom benne hogy normális.A formája nekem már műtét után 2 hét óta beallt(Semmit nem valtozik nekem)
Kb 3 hónap kell neki. De ennél több is lehet. Az ödéma 6. hónapra fog 95% lemenni. Addig lesznek napok, hol jobb, hol rosszabbnak fogod érezni. Ez sajna nagy türelem játék 🥴🥴
Szeretném kérni a véleményeteket dr.Rodrigoval kapcsolatban. Köszönöm!
Én 2 hét utàn éreztem a vàltozàst
Mennyi idő volt kb?Hát megijedtem mert kőkemény a bőröm ott,ödéma sem akar lemenni:)Köszönöm a válaszod.
Kedves Barbara!Nagyon kívancsi vagyok, mennyire leszel elégedett,kerlek irj majd a tapasztalataidról, eredményről..
Persze hogy normàlis az ödéma majd szépen le fog menni én is úgy voltam türelem 😊
Sziasztok!
Mini lifting arcplasztikám volt.Normális hogy 10nappal a műtét után a fül alatt az arcom bekeményedett és mintha kicsit érzéketlen lenne?
Milyen technikaval mutott? Brutal jo lett!
Szia vannak itt fent kèpeim nagyon elégedett vagyok engem Dr Pàlhàzi Pèter műtött 🥰
Kedves Ágika esetleg megnézhetném a képeidet? Arcplasztikát szeretnék, 13 év után újra. Dr.Rodrigót mindenki dicséri, de nem tudom, hogyan tudnám megtalálni. Nagyon köszönöm, ha tudsz segíteni.
Ági
Kedves Livike, engem érdekelne, hogy ki műtött, milyen technikával, mi a tapasztalatod, esetleg vannak-e képek, amit szívesen mutatnál? Én 13 év után keresek újra lehetőséget arcplasztikára.
Előre is köszönöm.
Sziasztok, tud valaki képeket felrakni es tapasztatot megosztani Rodrigorol?
Igen, és gyönyörű lett neki. Nagyon részletesen ír
Csak az a baj hogy nem jár ide es nem tudok a naplójába belenézni :( te lattal képet?
Sokan ortak Rodrigot de en semmi infot nemm talalok rola neten,se a cimet semmit,azt sem hogy merre dolgozik…igy nehez lesz😅😅😅Legalabb klinika neve lenne valahol irva,de semmi.Kerlek akkor segits:)
Ágika22- nek. Gyönyörű lett az eredménye
Sziasztok, csinált valakinek Rodrigo deep plane arcplasztikat? Ha igen mutatna nekem képeket? Elégedett volt az eredménnyel?
Szia, Teged Rodrigo műtött? Vagy lattad mar munkáját?
Ne vàrj szeptemberig, menj Rodrigòhoz.
Vicziànt nem ajànlom!
Nem tud jò arcpladztikàt inkàbb talàn mellre van àllva!
Ha hozzà mègy nem leszel elègedett.
4 èv mùlva mehetsz ùjra egy màsik dokihoz.!
En is szeptemberre kaptam idopontot.
En is kivancsi vagyok ra.
Sziasztok!
Viczian doktor ur mennire jo?Valakit mutott mar? Csak azert kerdezem mert en konziltaciora szeptemberre kaptam időpontot..Megéri ennyt várni?
Szia engem Januàrban műtöttek ☺️
További ajánlott fórumok: