Anyukák!Mikortól adtatok bolti joghurtot a babátoknak? (beszélgetés)
Arra gondol szerintem, hogy segíti az emésztést, viszont egy idő után úgy hozzászokik a szervezet, hogy sokaknál gondot okoz. Én is hallottam, hogy activiát inkább ne kapjon a baba.
Szerintem egyébként a natúr joghurtok nagyjából mind egyformák, nem hiszem, hogy bármelyikkel gond lenne.
Sziasztok!
Csak egy jó tanács ami kicsit elgondolkodtató lehet:4 éves korig termel a szervezet tejoltó enzimet,ami azt jelenti,h addig tudja normálisan megemészteni a tejet.(Mert addig lehet szoptatni:)
Utána már sokan nem annyira birják a tejtermékeket,mert esetleg puffadnak,szorulásuk vagy hasmenésük lesz tőle,illetve étel allergiájuk,mely a bőrön is látszik.
A nem túl jó minőségű joghurtokba,gyümölcs helyett fűrészpor is lehet és a bibor tetvek kivonatától kapja a szinét,szép piros lesz tőle és elhiszük,h málnás vagy epres....
Illetve nagyon sok baba akik krupposak vagy asztmásak nem is szabadna tejterméket fogyasztaniuk semilyen formában(tej,joghurt,kakaó,turó stb.),mert nyákosit és szegényke még inkább fulladni fog.
Bitos lesznek olyanok akik nem értenek velem egyet.
Üdv:Maja
Köszönöm a segítséget!
Akkor lassan megkóstoltatom a natúrt vele én is és rakok bele gyümiket!:)
További ajánlott fórumok:
- Ti adtatok 4 hónapos babátoknak almát, gyümiket?Vagy ahogy a nagykönyvben meg van írva 6 hónapig csak anyatej?
- Mit, mikor adtatok enni a babátoknak?
- Mikortól lehet adni a babáknak natur joghurtot, krémtúrot, danoninót?
- Mikortól adtatok sima csapvizet a babátoknak?
- Mikortól adtok a babátoknak forralt tehén tejet?
- Mikortól adtok halat Babátoknak, milyet és hogyan elkészítve?