Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :) (beszélgetős fórum)
Mindenkinek szépségesssssssssssset:)))))))))
Hová lettetek????
Az éjjel -15c volt és megint szakad a hó,tegnap elakadtam,de kikecmeregtem.Lehet hóembert építeni:)))))))))
Sziasztok!
Visszagyütt mindenkinél a téééééééél?
nálunk szakad a hó tegnap óta, le van fagyva meg ami kell.
U T Á L O M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Szilvi...
Nálunk ragyogó napsütés volt:))))).Milyen a közlekedés?
szia Mazsi :)))
Itt is hideg van megint, mar nagyon utalom. Meg a nap sem sut :(((
sziasztok:))
Milyen az idő nálatok???nálunk fagyhalál van -15c,cidri,de szeressssssük:))))))))
hat az biztos is. de ahogy elnezem eleg borsos aron lehet a dvd'k-hez hozzajutni.
en most a honap vegen ujitok be magunknak egy cross tarinert, azt nagyon szeretem.
jaja ugy tunik :)
igen megneztem, ez nekem is bejon. valami uj kellene most nekem amire felporgok es ez eleg jonak tunik.
Szia:)))
Én itthon vagyok M.o-on:)))csak érdeklődöm,hogy ,hogy érzitek magatokat...külhonban:D
nem komoj. hat igen, en azert nem erzem magam csak jol, mert hianyzik a parom :) de marciusban egyutt again, szoval addig csak kibirom. :)
mondjuk itt szoktak foglalkozni a gyerekkel, hogy kinyitjak a nagy terkepet, mondanak egy orszagot, es megkell talalnia. ez eleg hasznos szerintem :)
Igen ezek tenyleg erdekes dolgok. Azonban valljuk be, hogy mi sok olyan felesleges dolgot tanulunk az iskolaban, amit igazan nem tudunk hasznositani az eletben. Ok-ok, jol hangzik amikor az ember tudja a haboruk, hadjaratok, stb evszamait, torteneseit, de aztan mire megyunk vele.
Mondjuk az teny es valo, hogy alap lenne legalabb annyit tudni, hogy 1-1 orszagot megis hova tudok betajolni, hogy esetleg Mo.-ot nem Ausztraliaban fogom keresni.
A tanittatasban itt nagy kulonbseg van, en azt mondom, hogy a kettobol lehetne gyurni egy jot. :)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Angliában élő anyukák gyertek beszélgetni
- Angliában élő magyarok beszélgessünk!