Általános iskolásokat nagy koncertre elvinnék osztálykirándulásra, neked erről mi a véleményed? (beszélgetős fórum)
Tekintettel a "helyzetre", max. akkor, ha én is mehetnék velük... , de nem szívesen...
A fiamék 6-7. osztályban a Zeneakadémián voltak ifjúsági előadáson... életre szóló élmény volt nekik!!
A tanár részéről volt egyáltalán egy nagy baromság, hogy engedte, hogy esetleges kirándulási célnak a koncertet jelölje meg bárki is.
Nagyot vétett, aki ezt "feldobta" ötletnek.
Nem való még oda 13 éves gyerek. Talán, szülőkkel, de nem, ekkora tömegbe Én nem vinném...
Ráér a gyerkőc még bőven erre!!!
Szerintem nem erről szól egy osztálykirándulás, ill. nem erről kellene szólnia-emlékeim szerint:)
Ez persze csak az én véleményem, bocs, ha valakit esetleg megbántottam volna:)
Igen,7. osztály. :)) Én nem tudnék menni,de az ötlet jó :)) Tartom,hogy nem engedném el.Van annyi normális program.És aggódni is ráérek még,nem egy 15ezres koncerten kezdeném,ha nem muszáj.
Pedig nem tartom lakat alatt a gyereket,egyedül jár moziba már két éve,nem kisérgetem sehova,de egy ilyen koncert kizárt.Szerencsére igénye sincs rá.
13 évesen feltételezem 7. osztály. Volt idő már az összekovácsolásra. Ilyen programon is nagyon sok mindent megtanulhat a gyerek. Ha mégis megszavazza az osztály, s a gyerek menni akar, akkor max plusz kísérőként jelezném a tanárnak hogy velük tartok és tisztes távolból figyelném a dolgokat, legalább látnám hogy viselkedik a gyerekem egy koncerten... lassan úgyis ez lesz a kamaszkori főprogram.
Ez az én véleményem... nem tanács és nem kioktatás...
Az osztályKIRÁNDULÁS,legyen kirándulás!Nem azt mondom,hogy feltétlen a hegyet-völgyet kell járni,de a koncert nem egy tipikus erre való program.Én sem örülnék,ha ilyen elvadult ötlet lenne a fiaméknál.
Ne egy ereszd el a hajam koncert legyen,ami összekovácsolja őket!Főleg külföldön!
További ajánlott fórumok:
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Csevegjünk az általános iskolásokról!
- Ápolónők 8 általánossal? Mit szóltok?
- Miért ilyen nehéz állást találni 8 általánossal?
- Az megalázás, ha egy diplomásra olyan munkakört bíznak, amit előtte egy 8 általánost végzett feladata volt?