Akinek már mászik a babája... Milyen szőnyegetek van? (beszélgetés)
:) Túl fogod élni! :D
Első a gyerek!
Na erről a lakás kinézetről van egy tapasztalatom. Annakidején a szomszédom (amikor mindenhol száradtak a tiszta ruhák a lakásban) közölta, hogy ő soha nem szárítana ruhát a szobában. Lett két kicsi gyereke, hát még a fülén is ruhák lógtak a szobákban!!! :D
Én úgy gondolom inkább egy lepedő a szőnyegre (ha úgy érzed, hogy sérti a kicsi bőrét a szőnyeg), minthogy mit szól a szomszéd! :)
Szerintem semmi baja nem lesz! Nekunk anno,mikor maszott a kicsi (nagynal kimaradt),olyan hosszu szalu szonyegunk volt,ahol meg nem szonyeg,ott parketta. A szonyegen pirosra dorzsolte magat,a parkettan csuszkalt.
Vettem habtapit,hogy az majd milyen jo lesz! Aha! Csak akkor volt rajta,ha ragcsalta,egyebkent messze elkerulte! Szoval,nehez okosnak lenni,es megtalalni a megfelelot!
Szerintem semmi baja nem lesz. A gyerekszobában pont olyasmink van, amit Te is írsz, de pár perc után elmúlik a pirosság. Amikor a nagyobbik volt ekkora, még másik volt ott a szőnyeg, attól is piros volt. Szóval szerintem ez a bőre érzékenységétől is függ.
A mi nappalink is putri, de ahol gyerek van... Én habtapit vettem, de kb. 5 percig van rajta, pedig még csak kúszik. Folyton felfedez. :) A nagyobbik is ilyen volt.
Sziasztok!
A problémám az lenne,hogy ma cseréltem le a szőnyegünket, és tapintásra nagyon puha,de így mászás céljából elég dörzsölő anyagú.. :( Jól benéztem... Szerintetek nem lesz baja? Olyan kis piros a lába meg az alkarja... :( Polipropén anyagú. Ötletek? Vagy akinek már túljutott a baba ezen a koron és ilyen szőnyege volt.. Lett valami baj? Félek hogy lejön a bőre :D
További ajánlott fórumok:
- Akinek 2009. november 23-án(+-1hét)született a babája..
- Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek akkora babája legyen, hogy ne tudja természetes úton megszülni?
- Van valakinek olyan babája, akinek tripla x kromoszóma rendellenessége van?
- 3 vetélés után van akinek született egészséges babája?
- Van-e olyan köztetek, akinek a babája súlya nem fejlődik az életkorának megfelelően?
- Ha nem akar hízni a baba...Van olyan anyuka, akinek alig eszik a babája?