Akiknek angyalkáik vannak..ti sokat gondoltok rá? /Vetélés, abortusz/ (beszélgetős fórum)
Tudod. pont ez miatt amin átmentél/átmentettetek neki támogatnia kellene téged, hogy minél előbb túl legyél rajta és utána minél hamarabb jöhessen a következő baba amikor mind a ketten készen álltok rá.
Én csak azt kívánom neked, hogy ne vádold magad a történtekért legyél nyitott, és minél előbb legyél boldog és találd meg azt a férfit aki tényleg támogat téged jóban rosszban is.
Babybi!
Ez a férfi nem érdemelt meg téged. Ilyen önzőn viselkedni. Nehogy magadat okold ez miatt. Ők valami miatt úgy döntöttek, hogy nem szeretnének ide jönni közénk.
A volt párod meg nem tisztelt, ha ilyeneket tud mondani. Hát igen sokszor a férfiaknak könnyű, mert ha ők úgy döntenek akkor "csak" kilépnek a kapcsolatból.
Szerintem az ilyen pasi jobb ha elmegy...az ilyen férfi nem érdemel gyereket sem nőt..már bocs..hogy mondhat ilyet?
Ez bunkó a javából..
Nem büntet senki, az emberrelnéha történnek nem éppen jó dolgok, de majd később fogsz rá jönni mi miért történt..
Ha azt írod a pároddal is vége, akkor talán jobb ha nincs baba..
Egyedül nehéz lett volna..
velem 4 éve ami történt..véletlen jött a baba, már szakítottam az akkori párommal, mikor kiderült terhs vagyok.
Kibékültünk...aztán megvert...aztán rá egy hétre elvesztettem a babát..de én úgy fogm fel..talán jobb így...
Már van 3 éve egy új kapcsolatom szeretjük egymást...jövőre ha minden jól megy hárman leszünk.
Mindennek a vége egy új kezdet...ezt sose felejtsd el:))
Nagyon fiatal vagy még látom...eljön még a te időd!
ne bánkódj!
mi történt?
nekem is kettő van...de a másikat sajnos el kellett vetetnem...de a másik sokkal jobba fáj:(
Sziasztok!
én pont ma 4 éve,hogy a doki mondta, hogy a baba szíve megállt.
Ilyenkor 29-én mindég eszembe jut.(
Sajnálom. Karácsony előtt még sokkal nehezebb lehetett. :(
És hát némelyik doki tényleg annyira érzéketlen, hogy nem erre a pályára való, az biztos.
Nagyon szép a Kisfiad. :)
2007. :(
Most mennem kell, hív a Csipet csapat. Apa elfáradt a nagy játékban, a Gyerkőcök meg éhesek. :)
Szia
De jó, hogy itt vagy:)
Így, még nehezebb lehet, hogy számoljátok, mennyi idős lenne. :(
Az én Angyalkámnak lett volna kis barátja, mert a kolleganőimmel valahogy úgy jött ki, hogy ketten is abban a hónapban szültek, amikor az én Kicsikéim is születtek volna. Az Ő Gyermekeik szerencsére egészségesen születtek. De mai napig kerülöm a témát, ha beszélek velük, és összeszorul a szívem, ha a Gyerekeiket látom. Mert mindig az jut eszembe, az én Babáim is ennyi idősek lennének... De Ők nem születtek meg...
Egyiküknél a 12 hetes UH-n derült ki, hogy már 8 hetesen meghalt. Másikuk 6 hetesen lett Angyalka. Az orvosok egyiküket sem tudták megmenteni...
A dokiknak csak két szó: spontán vetélés, vagy missed ab. De egy anyának soha nem múló fájdalom...
Nagyon együtt érzek veled
Nekem 2007.10.30-án volt a műtét..és közeleg a nap halottak napja tudom mit értel..
sajnálom, hogy átkellett élned a poklot..
Nekem 2 Angyalkám van. A kislányom után és a kisfiam előtt voltak velem néhány hétig.
4 éve történt. Akkor úgy éreztem, annyira fáj, hogy legszívesebben leborulnék a földre és addig sírnék, amíg meg nem halok. Valamilyen megnyugvást a kisfiam születése hozott.
De a fájdalom nem lett kisebb az idő haladtával. Csak megtanultam dobozba tenni az érzéseimet, és azt a dobozt egyre mélyebbre és mélyebbre rakni a szívemben. Így ma már tudok zokogás nélkül beszélni Róluk, ha a dobozokat sikerül zárva tartani közben.
De ilyenkor október vége felé, akárhogy erőlködöm, nem tudom zárva tartani őket. Ahogy közeledik a nap, amikor kimegyünk a temetőbe, és a kereszt alatt mécsest gyújtok nekik, újra élek minden pillanatot. Kinyílnak a dobozok, és ugyanolyan iszonyúan fáj.
Tudom, hogy itt van a két csodálatos Gyermekem. és kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy Ők vannak nekem. És nem adnám Őket semmiért, Ők az életem értelmei.
De ott a két Angyalka, akiket soha nem ölelhettem át, akiknek a mosolyát soha nem láthattam... nem folytatom....
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)