Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :) (beszélgetés)
van januari forum:)
"Akik nem várják a mensit januárra" cimmel
Na akkor szerintem lezárhatjuk ezt a fórumot. Szeretnék mindenkinek gratulálni akinek sikerült 2011 ben még teherbeesnie, akinek pedig nem az higgye el ebben az évben tutira sikerülni fog :)))
Mindenkinek további sok sikert kívánok és ha valaki csinálna januári fórumot, kérem jelezze, szívesen csatlakoznék :))))
sok puszit és sok szerencsét kívánok mindenkinek
sziasztok
Szia!
A 9. hét körül járok, kilitie már előrébb.
Küldök neked privit:-)
Köszönöm :)
Ti hogy vagytok? Hanyadik hétnél is tartasz? Kilitie-vel - a másik fórumról - minden rendben?
Tiszta szivböl gratulálok nektek!!!!! :)
B.U.É.K!
Sziasztok! Képzeljétek, ma - majd' két és fél év próbálkozás után - pozitívat teszteltem!!! :D
Éppen egy éve, tavaly szilveszterkor is pozi tesztem volt, de abból sajnos nem lett baba, de most minden rendben lesz :) Annyira reménykedem :)
Sziasztok lányok,
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek és akinek a 2011 nem hozta meg a várva várt kis angyalkát, annak 2012 kamatostul pótolja be :)))
sok puszi mindenkinek
szia drága, na akkor remélem elcsíptétek a dolgokat :)
én a 11. napomon járok, semmi extrát nem érzek most, napokban volt már nyák, de most nem nézem magam egyáltalán. a kis kutyli nagyon lefoglal mindkettőnket :))))
én nem csinálok most januári fórumot, de ha lesz lehet csatlakozom, de lehet most szüneteltetek egy hónapot a fórumozással :))) hogy ne spanoljam magam, mert most tökre jó minden :)))
puszi
Mindenki túlélte? :)) Jó na.. Visszatérve a témára: Én is ugy számoltam hogy karikor ovuzok. Most semmi különöset nem éreztem, csak véletlenül csináltam egy tesztet a 7. napon (21-én) és pozitiv lett (akkor még volt kis menszesz, lehet csak azt mutatta ki a teszt? ) na azóta viszont semmi pozitiv, ami az ovut illeti. Már 13. napon vagyok és nincs ovum. . . a teszt szerint, jó, azé a pózolások mennek, hál'Istennek, de érdekes a peteérés dolog. . . a hőmérőt most hanyagolom, szabin vagyok :)) nem kelek fel ugyanakkor minden nap! :)
Lista? Én január 7-8-9-10 körülre nem várom asszem :) Lesz "Akik nagyon nem várják januárra" fórum? :))
Kellemes ünnepeket kívánok nektek lányok :)
sok puszi
bocsi csak így ismeretlenül...
drukkolok mindenkinek,nekünk is 9 hónap után sikerült...én is bekattantam meg dilis voltam...de most remélem...vigyázzatok magatokra...
teherbeesési tipp még a lúgosítás előtte, mi a kisfiam előtt csináltuk...úgy néz ki bejött mert már 2 éves.) szép éjszakát nekte
Flo! Köszönöm.
Olvastam a naplód, hogy lehet hogy 10. napon sikerrel jártatok, még tüneteid nem lehetnek, ezen ne is rágd magad, ha jönni akar a baba hozzátok, akkor a 10. nap is jó lehetett bizony:-))) jön a karácsony foglald le magadat vele, és mire elte
Flo! Köszönöm.
Olvastam a naplód, hogy lehet hogy 10. napon sikerrel jártatok, még tüneteid nem lehetnek, ezen ne is rágd magad, ha jönni akar a baba hozzátok, akkor a 10. nap is jó lehetett bizony:-))) jön a karácsony foglald le magadat vele, és mire eltelik nagyjából okosabbak leszünk:-)))
Puszi
Sziasztok :))
Szakad a hó :))) gyönyörű szép :)))) bárcsak megmaradna :))
Petrus itt is gratula :)
Flo, hát reméljük még azért összejöhet :))
puszi mindenkinek és gyönyörű napot
sziasztok
tegnap is védekezés nélkül votunk együtt párommal de tegnap volt a 16.napom, de ha rövid ciklusom lesz megint akkor bukta van meg amugy is éreztem már a peteérést és nem tegnap volt....szoval Dominik baba még várat magára
Sziasztok!
Tegnap voltam megint dokinál, 1,5 cm a mi kis drágánk és vert a szívecskéje:-))) 4 hét múlva kell mennem újra:-)))
Ki hogy van?
Liran, jaj ez a fogfájás:-((((