Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban (beszélgetés)
Amúgy visszatérve erre. Az állat is MEGTANÍTJA a kölykét vadászni.. az ölés, a létfenntartás tanult részben.. minden faj a fajtársaitól szülőjétől tanul itt most a gerinces ragadozó fajokra gondolok. De a növényevő is a fajtársaitól tanulja hogy mit kell enni.. ezt sem ő találja ki. vannak fajok persze amelyik az első másodperctől önálló. ilyenek a halak, hüllők, madarak.
A főemlősök vegyes táplálkozása szintén közösségben tanult készség.
az ember is állat, ugyanúgy tanul a kicsi mint bármely állatkölyök.
Hát azért két három nap éhezés után sok minden változik.Azért nevel az ember állatot hogy megegye, a kedvteleésből tartott állatokat meg az öröm miatt.
tettem én már mindent bele,mégis elkerüli.
Ha műhús csalit tennél bele, biztosan elkerülné :)
a lányom,akinek hobbija a hegymászás,azt mondta,teljesen megváltozik az ember viszonya a dolgokhoz.pl.pottyantós vc,vízhiány.inkább az olyan ember kényelmes helyekre megy szerintem.ha lát egy pókot,hívja az igazgatót.
Egyszer egy alpesi szálláshelyen ahol teheneket is tartottak, meg kecskéket, trágyalegyek tömkelegével kellett napokig együtt élnünk ,mert bejöttek a panzió ablakán, de senki sem kapott tőlük semmit.
Nekem az ágyam fölött is van pók, de az egyik ébredésem után elkezdett ereszkedni az arcomba a plafonról, na azt kivittem a fenébe, bepöccentett. Amelyik viselkedik az hetekig is táborozhat a szobámba.
Valahol azt írták, ha a légy betegséget terjesztene ,már rég kihalt volna az emberiség.Szerintem is, mindenki fosna, hányna egyfolytában ,mert a légy szinte mindenre száll, és mindenki eszik ,iszik legyes valamiből, ha tud róla ha nem.
van a padláson egy nyestketrec,én lennék a legjobban megijedve,ha belemenne.mit csinálnék vele?de több esze van,nem megy bele.
pók még sosem csípett meg... pedig annyit fogtam már.. azt nem bántom, sőt etetem :D
a légy nem terjeszt??? szaron mászkál utána meg a kajádon ember!!! gondolkozz mááár!! :D
de visszajön.. plusz beköpi a macskakaját meg bármit amit elér.. naneeee... ami életben marad megy a pókomnak a többi megdöglik szépen :D
ami nem bántott engem vagy nem eszem meg vagy nem terjeszt betegséget, azt miért pusztítsam el?
én is el tudom kapni a levegőben is ,röptében, de úgy hogy ügyelek rá, hogy életben maradjon és kiengedem az ablakon.
én sem vagyok túl toleráns.a lányom is kiviszi a pókot. én a te csíptél meg,te nyavalyás jelszóval agyonütöm. remélem a következő életemben nem pók leszek.
én kézzel kapom el ha leszáll valahova, aztán egy "tessék szépen megdögleni" mondat kíséretében szétroppantom a kis torát :D
Az ablakon lehet megfogni , vagy kinyitni és kiengedni. Nálam póknál meghasonlóknál bevett fogási módszer ,hogy poharat rá ,majd papírlapot alácsúsztatva bezárni és kivinni ,elengedni.
ügyes vagy,ha a legyet meg tudod fogni,úgy cikáznak,mint a szemvillanás,én leütni sem nagyon tudom nem hogy megfogni.ha szerencséje van rászáll a szúnyoghálóra,aztán kiengedem.ha nincs,addig kergetem,míg lecsapom.
Azt nem tudom ezen agyaltam én is, de azért attól kellemesebb lehet mint amikor a segge a belével kiszakad és úgy döglődik.
Az túlzás hogy csak gyereknemzés céljából, de tapasztalatom szerint a nemi szervek nem a mindennapos csuszkolásra vannak kitalálva, azt sokan nem bírják, pl. gyakori hüvelygyulladás, gombafertőzés a sérült hám miatt stb... De az heti 3-4 szextől senkinek sem lesz különösebb baja remélhetőleg.
Olvasom, és egyre azon gondolkodom, mitől állatbarátabb ez a módszer? Nem fáj a méhnek az áramütés? Vagy csak nem tudja megmondani?
Persze hogy lehet, ő bánt téged és azonnal elpusztul ha lecsapod. Darazsat, legyet, pókot, bogarakat mindig megfogom és kiviszem, vagy kiterelem. De a szúnyog más,mert terelésre nem alkalmas valamiért ,meg csipked, éjjel ébren tart ha ott baxkódik a fejemnél, ez meg már vészhelyzet.
ne a biblia mondja meg nekem,hogyan elégítsem ki az igényeimet.szexelni is csak gyereknemzés céljából lehetett.
szúnyogot lehet agyoncsapni,vagy csak hessegessem.
Tök jó, hogy azt hallottam, hogy a méhmérget nem szabad úgy használni terápiás célra, hogy megcsípetnek vele valakit, mert az állatkínzásnak minősül (mert elpusztul utána, meg kitépődik a bele amikor a fullánkot kihúzza), hanem csak üveglapra kiengedett (talán gyenge árammal érik el a méregkibocsátást) mérgét használhatják készítményként ampullázva. Végre egy megoldás, ahol a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
Ez egy jó nagy adag demagóg duma.
a testem sok mindent kívánna/kaviár,marhahús,sok dinnye/ de a pénztárcám ellenáll neki.
Én nem tapasztaltam, hogy a hívő keresztényekben a vallásuk miatt azzal vívódnának ,hogy ehetne -e húst. A bibliában viszont olvastam olyat, hogy ha testvéred megbotránkozik az hogy húst eszel, akkor ne egyed. Gondolom ez abból adódik, hogy a test kívánságait a biblia szerint nem igazán jó teljes mértékben kielégíteni, mert akkor a lelkiség helyett a tested kívánalmai uralnak majd a lelkiség helyett.
További ajánlott fórumok: