Aki 20 kilótól szabadulna... (beszélgetés)
Sziasztok :)
Nekem is van elliptikus trénerem..Én herti kb. 4-5-6 szor használom, minimum 45 percet, de volt már 90 percre is példa. Én 3 és fél hónap alatt 18 kg-tól szabauldtam meg. Sportnak szinte csak az elliptikus trénert használtam, és a kajálásra figyeltem oda. Ajánlom a naplómat, ott mindent leírok :) Szóval hajrá csajok :)
Nos én 10 perccel kezdtem...egy ideig csináltam aztán abbahagytam,de lehet vele eredményt elérni,csak a rendszeresség a lényeg.Mondjuk nekem nem kg-ban,hanem cm-ben ment le.
Szóval lehet emelni az időtartamot,nameg a nehézségi fokot is,de fokozatosan.Ha visszafele tekered,akkor kiváló fenék formáló.10 perc után alig bírok lemászni róla:)
Szia Vivienke!Nos már én is elkezdtem pár napja,igyekszem egy kb 1000kcal-s étrendet tartani.Már simán megy a 2 liter víz naponta+ gyógytea...heti 2-3 alkalommal karatézom 2-2 órákat,így a mozgás megvan,meg van elliptikus trainerem is,rászántam magam a használatára.
Muszáj megszabadulnom a súlyfeleslegtől amiből az utolsó 10 kg a dohányzásról való leszokás után jött fel.De azt hiszem ha ahhoz volt erőm,ehhez is lesz. Hát hajrázzunk akkor!
ajánlom a naplómat minden türelmes embernek, aki fogyni szeretne :) én -14 kg-nál tartok, 2 és fél hónap alatt :)
Várlak benneteket, szóljatok hozzá és olvassátok örömmel :)
Köszönöm,
Dorka :)
Neked nem olyan vészes a súlyod,bár mindenki maga érzi,hogy hány kilósan érzi jól magát.
De én a te helyedbe tök elégedett lennék,főleg hogy csak 84-ről indultál és ehhez képest a 69 gyönyörű erednyém.
Kisebb súlyból nehezebb leadni,és mégis sikerült,ügyi vagy!
Aha,ez jól hangzik,4 nap alatt 2 kiló!
De tudom az lenne a vége,hogy csinálnám, pár nap és aztán újra azt enném amit a család.
Ilyen téren nem vagyok kitartó.Viszont ha ezt amit elkezdtem csinálom,ezt végig tudom csinálni.
8:00 2dl paradicsomlé
10:00 15dkg sovány sajt
12:00 1db natúr jghurt
14:00 15dkg párizsi
16:00 2 alma
18:00 2db főttojás
20:00 2dl tej
én amikor csináltam 2kg-t fogytam 4 nap alatt és a párizsit meg a sajtot csökkentettem 5dkg-ra a tojás meg az alma pedig 1-1 db volt a paradicsomlé meg kávé üresen és tornáztam közben sokat... ennek 1 hátulütője van 4 nap elteltével kell 2 nap szünet de ha akkor nem eszel kenyeretz meg nem eszel olyan dolgokat nem jön vissza és a 2-3dik ilyen kört után már nem csak a víz meg ki belőled hanem a zsír is olvad
Sajnálom,remélem már meggyógyultál!
69,édes isten bár annyi lennék megint,de pont ez a cél olyan 70 kiló,a 170cm -es magasságomhoz!
tudom hogy milyen tavaly májusban vakbél gyanuval feküdtem 4 napig a kórházban és csak ihattam 3diknap regge már nem éreztem hogy éhes vagyok.... de utána meg fájt is a gyomrom elég rendesen tőle... akkor meg féltek a dokik hogy lehet gyomorfekélyem van.. de szerencsére nem lett... én azóta kihagyom ezeket a dolgokat...
az is jó diéta hogy 2 óránként eszel vmit.... valahol van ilyenem mindjátz leírom...
És az a furcsa aki már csinált ilyet,hogy sokáig nem evett,az tudja,hogy van egy jó pár nap míg érzed hogy éhes vagy,de van egy pont amin ha átesel utána nem érzed már az éhséget.
Ez nálam kb. 5-6 nap.
hát pedig sztem megpróbálkozhatnál az atkinssel... van néhá
ny recept a naplómban ki is van számolva hogy mennyi a ch tartalma.... én amondó vagyok próbáld ki és ha nem jön be 2-3 hét alatt kiderül úgy is akkor még mindig megcsinálhatod et a drasztikus megoldást....
az eredményemhez meg ne gratulálj mert azóta 69kg vagyok megint 5 kgt--t felszedtem mert veegyulladásom volt +5kg mertz elhagytam a cigit.... és most küzdök....
További ajánlott fórumok:
- Melyik könyvedtől szabadulnál meg?
- Akik legalább -30kg-tól szabadúlnának és akiknek már sikerült!
- Lakáshiteltől szabadulnék, kezes vagyok, segítsetek légyszi!
- A betegségem miatt meg kellene szabadulnom a hasi zsíroktól, mert veszélyezteti a visszaesést! De hogyan? Sehogysem sikerül!!
- Miért nem tudok szabadulni tőle?
- Tippeket várok! 5 kilótól szabadulnék meg a lehető leghamarabb! Mit tegyek?