Ajánlanátok megbízható homlok-lázmérőt? (tudásbázis)
Igen, a régi higanyos az nagyon jó. Valami félreértés lehet, mert mindegyik pontos. Aztán kitalálták, hogy a higany az nem jó, mert mi van, ha valaki megeszi? Nosza tettek a higany helyett bele valami mást. Ettől csak nagyon nehezen lehet lerázni és azt is csak melegen. Cserébe viszont pontos.
Pár éve olvastam egy cikket a digitálisokról. Vagy 5 félét teszteltek, nem volt köztük két egyforma értéket mutató. Utána megpróbáltam régi higanyost beszerezni, akkor nem találtam. ( Jófogás, stb ) Maradt a közel lerázhatatlan.
Kicsit drágállom, de ha minden igaz, több évre vesszük...
Meguntam a kicsi digitálisba venni az elemet, jelenleg, ha nagy ritkán kell, a régi higanyost használom. Két felnőtt vagyunk.
Nagyobb és más egészségügyi mérőműszereket gyártó cégek hitelesítik a termékeiket.
Mint a lentebb említett Omron, vagy a Beurer.
Azt javaslom, hogy ezek termékei közt nézelődj és hivatalos forgalmazótól vásárolj. Ezek cseregaranciát is vállalnak, illetve a gyártó is vállal garanciát.
Pl. Brendon-nál
Ügyfélszolgálatokon érdeklődj a hitelesítésről!
Nekem már mindenben megingot a bizalmam.
A férjem próbálgatta amik itthon vannak, kb 3 félét, mind mást mutatott.
Ami nekünk van egy omrom infrás fülhőmérő, bevált. Korábban omron digitális volt, csak sajnos eltűnt. Úgy összességében au omron termékek megbízhatóak szerintem.
Szerintem a digitálisok megbízhatók, ugyanaz vagy hasoló az elektronikus panel benne. Ha megkérdezel egy patikust, azt fogja ajánlani, ami éppen van neki.
Én is keresgélek ilyet, de nem találtam még szempontokat sem. Majd veszek, ami akad.
A csuklós vérnyomásmérő is pontatlan lehet állítólag, de ezt hallom 20 éve, hát csak fejlődött már azóta az elektronika.
Kislányom hőjét képtelenség megmérni hagyományos lázmérővel, ezért szeretnék homlokmérőt.
Viszont ezekről azt hallottam, nem feltétlenül megbízhatók.
Nektek van ilyen? Melyiket érdemes megvenni?
További ajánlott fórumok:
- Szeretném ha ajánlanátok megbízható, gyors, ügyes, és jó munkabírású takarítónőt.
- Milyen megbízható vércukormérő készüléket ajánlanátok otthoni használatra?
- Nyíregyházán kit ajánlanátok megbízható nőgyógyászt?
- Laparoszkópos petefészek ciszta műtéthez megbízható nőgyógyászt ajánlanátok Budapesten?
- XVII. kerületben ajánlanátok egy jó fodrászt, aki Londával dolgozik és megbízható a munkája?
- Miskolcon, vagy környékén keresek megbízható kutyakozmetikust. Ajánlanátok valakit?