Ajándékötleteket várok gyerekzsúrra, 5 éves kislány számára. (tudásbázis)
Vegyél apró kabalafigura, vagy ha jó a kézügyességed, akkor saját készítésű. Javaslom, nézz körül hobbi boltban. Ott mindig találni ötletes, jópofa dolgot, amit odaadhatsz, vagy egy kis munkával egyedivé alakíthatsz fantáziád szerint.
A fiam egyszer kapott egy kis figurát, hú de rég volt (20 éve), de még mindig megvan.Most szedtem le a karácsonyfát, díszként minden évben feltesszük. Erről jutott eszembe. A feje egy pingpong labda, a teste toboz. Megrajzolod a pofiját, egy anyagdarabkából palástot, esetleg sapkát vagy hajat neki. Vagy ha van egy kis hűhód, lefújod a tobozt. Fonalból akasztót rá, és akkor a gyermek fel is lógathatja mondjuk a lámpájára.
Sziasztok!
Szeretnék a gyerekzsúrra a vendég gyerekeknek, meglepinek adni valamit, szerintetek mit kéne? Előre is köszi!
Az én kislányom most lesz 6éves, imádja a pónikat, a hercegnőket, a csattokat és mindent ami rózsaszínű és csillogós.
Persze nem maradnak ki a sorból a barbiek sem.
Amit viszont én szívesen ajándékzotam neki és a barátnőinek /most is ezt fog kapni/ , nagyon rózsaszínű més csillog: mesekönyv.
Ajánlásban olvastam, a mi kislányaink teljesen oda vannak ért: Emma Thompon : Tündéri Lonka című könyvsorozata.
van belőle kisebb, nagyobb, a lányom imádják.Már a címe is édes /Tündér Ilonkából alakították/
Nagyon ajánlom. Nekünk eddig 2 van, okt. 2-án lesz 6 éves és kapja a következőt.
Köszi,én is valami hasonlóra gondoltam.
Mindenesetre elmegyek a Tesco-ba.
Sziasztok!
Fiamat meghívta a kis barátnője szülinapi zsúrjára.
Szeretnék tippeket kérni,mit illik vinni a neves alkalomra.A kislány szereti a lovakat,és a fagyit.
További ajánlott fórumok:
- 5 éves kislányommal mostantól kettesben karácsonyozunk, mert meghalt a férjem. Hogyan lehet számára az ünnep boldog és meghitt így is?
- Van kedved gyerekszobát berendezni egy kisfiú és egy kislány számára? Szívesen fogadok bármilyen ötletet. 1. pontba találod a részleteket...
- Melyik testápolót ajánlájátok majdnem kétéves kislányom számára? Kinek mi vált be? Úszás után kicsit száraz a bőre.
- Milyen születésnapi ajándék lenne "ideális" 10 év körüli kislány számára?
- Három éves kislány közelgő szülinapjára, milyen ajándékötleted van?:)
- Érdekes lehet egy 3 éves kislány számára a Boribon - a nagy szamócavadászat c. társasjáték?