Addig szeresd, amíg lehet (beszélgetés)
Uram!
Tégy engem a Te békéd eszközévé,
Hogy ahol gyűlölet van, oda szeretetet vigyek,
Ahol sérelem, oda megbocsájtást,
Ahol széthúzás, oda egyetértést,
Ahol tévedés, oda igazságot,
Ahol kétség, oda hitet,
Ahol kétségbeesés, oda reményt,
Ahol sötétség, oda világosságot,
Ahol szomorúság, oda örömet.
Hogy ne vigaszt keressek,
Hanem vigasztaljak,
Hogy ne megértést keressek,
Hanem másokat értsek meg,
Hogy ne engem szeressenek,
Hanem szeretetet nyújtsak.
Mert amikor adunk, akkor kapunk,
mikor megbocsájtunk, nyerünk bocsánatot,
mikor meghalunk, születünk meg az örökkévalóságra! Ámen.
(Assisi Szent Ferenc)
“Sohasem veszíthetjük el, amiben egyszer örömünket leltük. Mindazok, akiket mélyen szeretünk, részünkké válnak.” (Helen Keller)
Istenem...:(
Őszinte részvétem... s mély együttérzésem.:(
Tudom mit jelent ha valaki "elmegy" ...sajnos tudom :(
Én is nagyon féltem és még mindig félek :( az apukám is hetekig volt kórházban, tegnap jött haza...de nincs túl jól..s nagyon félek :(
mikor meglátom ezt a fórumot... mindig delhussa száma jut eszembe... : "egyszer majd rájössz mi mennyit ér, mit tettél meg, s kiért..."
ez a csengőhangom is...
Ha erre jársz Gyöngyi! Mi van Veled? Én most találtam ide,nekem az Apum "ment el" 3,5 éve,de pokolian fáj a hiánya!
Sosem enyhül ez az érzés!
Minden jót!
Puszi
Őszinte részvétem!
Tudom milyen nehéz most neked,mi november vége óta aggodunk apám miatt:február végén derült ki mi is a baja,azóta hol jobb,hol rosszabb az állapota.Indítottam én is egy fórumot"Súlyos beteg a családban" címmel ott bárki elolvashatja a részleteket.
Még egyszer részvétem...
Oszinte reszvetem! Nagyon sajnalom! :(((
Sok erot es kitartast Neked. Mast nem tehetsz sajnos, nyugodj bele...Neked nagyon nehez, de talan Neki ez megvaltas, ez talan egy picit vigasztalhat a tovabbiakban. Egyutterzek Veled, ezen mar en is keresztul mentem.:((
Őszinte részvétem.
És sok erőt kívánok Neked,hogy ezt elfogadni tudd!
Minden rendben lesz Gyöngyi, csak bizz benne!!!
Puszik
Jajjj, neeeeeeeee:(((
Drága Pitz, jobbulást apukádnak is!!
További ajánlott fórumok:
- A műköröm okozta károkat, hogy lehet helyre hozni, mennyi idő amíg visszanyeri az egészségét a körmünk?
- A gyes lejárta után, addig amíg nem találok munkát milyen szociális ellátásra lehetek jogosult a családi pótlékon kívül?
- Számlára az inkasszót csak a tartozás erejéig tehetnek, vagy amíg inkasszó rajta, addig a többit se lehet levenni a számláról?
- Igaz, hogy amig a gyermeked nincs 1 éves, nem mehetsz el hivatalosan dolgozni? Hol lehet ennek utánna nézni?
- Tudom, hogy a fogkelés legjobb gyógymódja a fogorvos, ám amíg nem jutok el, mivel lehet enyhíteni ezt a szörnyű fájdalmat?
- A gyerekek elhelyezését hivatalossá lehet tenni valamilyen módon, amíg a szülők el nem válnak?