Nekem tavaly nagyon előjött az alargiám.Folyamatosan fájtak a manduláim...azt hittem megfáztam de aztán elmentem dokihoz és az allergia okozta.Xyzalt írt fel és pár nap alatt sokkal jobb lett csak az orrom folyt picit.Ajánlani tudom.Bár nem mindenkinek ugyanaz válik be.Fül orr gégészhez vagy allergológushoz érdemes előtte elmenni.Mert nyár végén kiderült hogy babát várok és nem szedhettem tovább a gyógyszert.Gondolta a párom hogy mivel recept nélkül is kapható beszedi a maradékot ő is allergiás.Neki nem sokat használt úgyhogy ment és felíratta azt amit addig szedett.
Én bőrkiütések miatt kaptam. Hamar elmulasztotta őket, úgyhogy nekem bevált. Amúgy allergiás nem vagyok semmire(elvileg). Lényeg, hogy csak este szedd be, mert állítólag erős altató-nyugtató hatású.
Nekem nincs szerencsém ezen gyógyszerekkel. A Telfast és Aerustól szörnyű mellékhatások voltak és nem is használtak. Az idén nem akarom beadatni a szurit ezért keresek valamit ami használna. A Zirtec és Claritin se használt semmit.